Anmeldt af :Teresa Simmons – Hannah Chordt Nielsen – Martin Monnerup

Categories:

Mandestripshow København og Sjælland (Teresa Simmons – Hannah Chordt Nielsen – Martin Monnerup ) – Husk Mandestrip show København direkte booking ring til mandestrip Alex the great

Mandestripshow København

-Fræk og festlig oplevelse (Teresa Simmons) mandestrip Alex the great

Fræk og festlig oplevelse. Var til et show engang og han fik alle til at grine med hans lækre danse moves

Strip for alle pengene (Hannah Chordt Nielsen) 

Alex the great, Danmarks bedste stripper. Og det er ikke så mærkeligt at han har fået den titel. Alex formår altid levere altid et brag af er show! Jeg så Alex første gang på Erotic World, og tænkte straks, at ham måtte vi bare have med til min venindes polterabend. Allerede et par dage efter havde vi booket ham ind til festen. Og showet han leverede var helt klart alle pengene værd!
Vores bedste anbefalinger her fra Alex the great, is truly the greatest!

-Jeg bestilte Alex som stripper til min kones 30 års (Martin Monnerup)

Jeg bestilte Alex som stripper til min kone da hun fyldte 30. Hun er normalt ikke til den slags og en smule blufærdig. Alex lavede et super fedt show hvor han både fik mænd og kvinder med i selskabet og med humoristisk indslag fremførte et perfekt show der ikke gik over nogens grænser og stadig var frækt og humoristisk. Han er en ener og efter min mening Danmarks mest talentfulde stripper. Alle slappede af i hans selskab og slap hæmningerne løs samtidig. Alt i alt anbefalelses værdig og professional strip til en super fair pris.

Mandestrip show København bedste pris !

Mandestrip show København og  Sjælland ring direkte til Alex !

Booking? Spørgsmål? Ring til Alex!
81191969