Mandestrip Alex The Great

Henvisning til bedste mandestrip i Danmark

Bedste mandestrip i Danmark

Som en erfaren mandestripper med fokus på professionalisme og respekt, har Alex the Great skabt et navn inden for underholdningsverdenen. Hans optrædener er en perfekt blanding af elegance, respekt og en professionel tilgang, der appellerer til et bredt publikum i enhver aldersgruppe.

Alex the Great, kendt som en af de bedste mandlige strippere, har etableret sig som en fremragende underholder, der ikke kun leverer en fantastisk oplevelse, men også sikrer, at hans show er passende for enhver lejlighed og enhver aldersgruppe. Med en karisma, der er uovertruffen, formår han at skabe en mindeværdig oplevelse uden at overse vigtigheden af respekt og professionalisme.

Bedste mandestrip i Danmark

Hans optrædener er omhyggeligt koreograferede og tilpasset til at imødekomme forskellige publikums behov og begivenheder, hvilket gør dem tilgængelige for enhver sammenkomst, uanset aldersfordelingen. Alex the Great stræber altid efter at levere et show, der ikke kun imponerer, men også efterlader en følelse af respekt og beundring for hans håndværk.

Bedste mandestrip i Danmark

Det er værd at bemærke, at Alex the Greats professionalisme og dedikation til hans kunst kan bekræftes gennem hans fremragende anmeldelser på Google Business og Trustpilot. Disse anmeldelser er et tydeligt bevis på den kvalitet og integritet, han bringer til hvert show.

For dem der søger en uovertruffen underholdningsoplevelse med fokus på professionalisme og respekt, er Alex the Great en sikker vinder. Hans enestående evne til at levere showmanship uden at overse hensynet til sit publikum er, hvad der adskiller ham som en af de bedste mandlige strippere.

Se vores anmeldelser på 

 

Mandestripalex
Josephine Hansen
Josephine Hansen
Read More
Super god oplevelse. Alex var nem at få fat på og kom til tiden. Showet var utrolig underholdende med god humor.
Michael Dex Deleurang Pedersen
Michael Dex Deleurang Pedersen
Read More
Altid professionel, Kommer til tiden, holder aftalerne... Og shows i verdensklasse... Ikke så underligt at han er flere gange dansk mester i mandestrip... Dit bedste valg, når det gælder kvalitet for alle pengene...
 Hannah Chordt Nielsen
Hannah Chordt Nielsen
Read More
Alex the great, Danmarks bedste stripper. Og det er ikke så mærkeligt at han har fået den titel. Alex formår altid levere altid et brag af er show! Jeg så Alex første gang på Erotic World, og tænkte straks, at ham måtte vi bare have med til min venindes polterabend. Allerede et par dage efter havde vi booket ham ind til festen. Og showet han leverede var helt klart alle pengene værd! Vores bedste anbefalinger her fra
Martin Monnerup
Martin Monnerup
Read More
Jeg bestilte Alex som stripper til min kone da hun fyldte 30. Hun er normalt ikke til den slags og en smule blufærdig. Alex lavede et super fedt show hvor han både fik mænd og kvinder med i selskabet og med humoristisk indslag fremførte et perfekt show der ikke gik over nogens grænser og stadig var frækt og humoristisk. Han er en ener og efter min mening Danmarks mest talentfulde stripper. Alle slappede af i hans selskab og slap hæmningerne løs samtidig. Alt i alt anbefalelses værdig og professional strip til en super fair pris.
Pernille Braae
Pernille Braae
Read More
Alex leverer altid det lille ekstra. Er aldrig blevet skuffet over det show han laver. Alex får alle med på den bedste måde. Han er en professionel stripper som læser folk og går aldrig over stregen, men et show i topklasse med fed musik, gang i den og moves en hver latinodanser bliver misundelig over! Kan klart anbefale Alex.
Michelle Mackeldey Klausen
Michelle Mackeldey Klausen
Read More
Jeg kan helt klart anbefale Alex! Han er rigtig cool og en super fed entertainer. Jeg havde bestilt ham til en venindes polterabend og han var på, fra han kom ind ad døren til han gik igen. Han gjorde oplevelsen super god, både for bruden og for de øvrige gæster. Helt klart det hele værd!
Emilie
Emilie
Read More
Super professionel gentleman strip! Det er altid et sats med strip til Polterarbend, men Alex formåede at få alle med, holde humøret højt og var yderst professionel og meget opmærksom på hvordan The Bride to be havde det undervejs 👌🏼
Heidi
Heidi
Read More
Jeg har givet 5 stjerner. Alex er helt klart en oplevelse værd, I vil ikke fortryde det ;) Jeg har oplevet ham to gange. Første gang på Erotik messen i Valby i år og efterfølgende til en venindes fødselsdag. Han får min varmeste anbefaling :) Overvejer I en stripper, så vælg Alex!!
Annemette Nielsen Andale
Annemette Nielsen Andale
Read More
Tak til mandestripperen Alex for et underholdende show. Ud over underholdnings værdien som blev leveret på en charmerende måde, bliver det ikke sidste gang vi booker samt rekommandere ham, forøvrigt for et show med et tidsintervalg på 20 min.
Simon Astley
Simon Astley
Read More
10/10 Kom til tiden Min kæreste var meget tilfreds! Et meget humoristisk show Meget professionelt! Hvis konen skal tilfredsstilles igen, så ved jeg hvem jeg booker
Rikke
Rikke
Read More
Strip til en virkelig god aften! Alex var super god - og strippede for min veninde med et glimt i øjet. Det var hverken vulgært eller pinligt... Blot enormt underholdende - og max point for Alex!
Helle Eghorst
Helle Eghorst
Read More
Alex lavede sit stripshow professionelt - og var humoristisk og meget opmærksom på alle - så det blev en festlig oplevelse.
Nina
Nina
Read More
Tak for et fantastisk show til julefrokosten! Har prøvet andre strippere tidligere, men ingen der er som Alex. Han er absolut den bedste :)
Teresa Simmons
Teresa Simmons
Read More
Fræk og festlig oplevelse. Var til et show engang og han fik alle til at grine med hans lækre danse moves😊
Matilde Nielsen
Matilde Nielsen
Read More
Stor oplevelse for alle os piger, Tak til Alex for et perfekt show ! Perfekt stripshow og en virkelig professionel service! Tak til Alex :-)
Silje-Elin Jacobsen
Silje-Elin Jacobsen
Read More
Vi likte Alex veldig godt. Han hadde et bra show, og vi hadde det veldig gøyt.
Previous
Next