Mandestrip Alex The Great

TV2-Zulu: “Penislægens Værksted”

mandestrip Susanne Bjerrehus Jan Elhøj tv2

Tv2 Danmark : Susanne Bjerrehus og  Jan Elhøj sammen med en mandestrip –  Alexthegreat

Susanne Bjerrehus

Alex the Great har optrådt som statist i forskellige TV programmer herhjemme og i udlandet. Bl.a “The Outsiders” på Kanal 5 i sverige.

I danmark var det på TV2-Zulu i programmet “Zulu-Bingo” med succes værten Jan Elhøj. Samarbejdet førte til en statist rolle mere i Elhøjs næste projekt for TV2-Zulu: “Penislægens Værksted”. Her var Alex med til at opvarte Susanne Bjerrehus.

TV2 Danmark: Susanne Bjerrehus og Jan Elhøj sammen med mandestripperen Alex the Great

Sammenstødene mellem forskellige mediepersonligheder har altid bragt en unik og spændende dynamik til skærmen.

TV2 Danmark har været vidne til en sådan bemærkelsesværdig sammensætning, da Susanne Bjerrehus og Jan Elhøj gik sammen med mandestripperen Alex the Great i en uforglemmelig kombination af underholdning og eventyr.

Susanne Bjerrehus, en kendt personlighed inden for dansk tv og underholdningsverdenen, har længe været et ikon på skærmen.

Hendes charme og stærke tilstedeværelse har skabt en dyb forbindelse med publikum gennem årene.

Hendes seneste samarbejde med Jan Elhøj, der også har markeret sig som en dygtig vært og kreativ kraft bag adskillige tv-produktioner, bragte en unik glød til skærmen.

Alex the Great, der har optrådt som statist i forskellige tv-programmer både nationalt og internationalt, satte sit præg på skærmen og i publikums hukommelse.

Hans optræden i “The Outsiders” på Kanal 5 i Sverige var kun starten på hans bemærkelsesværdige rejse ind i underholdningsverdenen.

I Danmark fik publikum muligheden for at se Alex the Great i TV2-Zulus program “Zulu-Bingo” sammen med den dygtige og succesfulde vært, Jan Elhøj.

Dette samarbejde var en øjeblikkelig succes og førte til endnu en statistrolle for Alex i Elhøjs næste projekt på TV2-Zulu: “Penislægens Værksted“.

Her var Alex med til at opvarte ingen ringere end Susanne Bjerrehus, hvilket skabte en skærmkemi og underholdende dynamik, der fangede seernes opmærksomhed.

Denne unikke sammensætning af talent, personlighed og en smule uventet sammenføjning af Susanne Bjerrehus, Jan Elhøj og mandestripperen Alex the Great lovede en underholdningsmæssig cocktail, der var svær at modstå.

Deres samarbejde har givet seerne uforglemmelige øjeblikke og enestående underholdning på tværs af dansk tv.