-Priser på Mandestrip

Kære kunde.

 – Lidt info inden i aflæser mine priser:

– Jeg er en professionel Mande Stripper som udelukkende leverer profesionelle mandestrip shows med en professionalisme som i praktisk betyder at kunne aflæsse situationer i omgivelserne hvor jeg optræder, for at leverer den bedst mulige performance, som dermed medfører at kundens ønsker samt grænser altid er i højsædet under mine shows.

– Ud over det er mine shows de længste inden for genren, minimum ca 20 min, som sammenligned med alle de andre tilgængelige mande-strip-shows med varighed på max ca 7 min, den laveste pris, samt kvaliteten af showet jeg leverer, som officielt er den selvsamme danske mester i mandestrip siden 2009 hele 8 gange i Danmark, samt nr 2 i Europa 2016, er sammenligningen samt fordelene ikke svære at gennemskue.

 – Du er velkommen til at læse mine priser, og hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen at ringe til mig DIREKTE  på nummeret på min hjemmeside, eller skriv mig en mail i booking sektionen.
 • Priser: Prisoversigt vedrørende mandestripperen Alex der har været Dansk Mester 8 gange til og med 2018 !

– OBS…..
– Hvis i booker ved enten at ringe eller skrive direkte til “Alex “sparer i provisionsgebyret uden om bureauet !!!

– Priser på Mandestrip :

 • Mandestrip show til Privat fest i København: kr. 1.500 ( fredag og lørdag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne)
 • Mandestrip show til Privat fest i København: kr. 1.400 ( fra søndag til torsdag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne)
 • Mandestrip show for max 8 piger. Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!! MandeStrip show for max 5 – 3 piger. Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!
 • Mandestrip show til Privat fest på Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige: ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!
 • Mandestrip show: for Erhvervskunder, discoteker, caféer, restauranter, byfester, kræmmermarkeder i København, på Sjælland, Fyn, Lolland, Jylland og Sverige : ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!
 • Mandestrip show og ild show : (København , Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!! Topløs servering: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!
 • Dobbelt strip show: (København , Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
  Alex the Great med pigestripperen Miss Jordin eller mandestripper eller Italians Chippendales. Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!
 • Polteraftener, fødselsdage, firmafester, julefrokoster mm. fødselsdags mænd og kvinder der skal holde fødselsdag sammen, firmafester med både mænd og kvinder mm: Book mandestripperen Alex og pigestripperen Jordin i København, på Sjælland, Fyn, Lolland og i Jylland. Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!

KONTAKTINFORMATION.

Kontakt Alex ” DIREKTE ” på :  Tlf. (+45) 81 19 19 69 ring eller skriv for et godt tilbud! Bedste pris, bedste show, bedste mandestripper – Alex the great.

Mandestripperen Alex har en bred vifte af de bedste mande strip shows inklusiv den klassiske hviduniformerede skibskaptajn samt den populære politimand og brandmand, mm.
Mandestripperen Alex er i stand til at tilpasse sig ethvert arrangement.
(polteraftener, fødselsdage, julefrokoster, pigeaftener, firmafester, logeaftener, stripundervisning, Ladies night,topløs servering, dobbeltstrip, osv.) uanset om ønsket er et pænt, sobert og elegant show, eller et lidt mere pirrende frækt og pikant striptease!

Du kan også booke Alex for professionelle events, som model eller statist, til modeshows, fotosessions, film, reklame shows og tv shows produktioner.

Mande Striptease til polteraftener er en Dansk tradition, der går helt tilbage til 60èrne.
Nedenfor er nogle ideer til hvordan et stripshow med Alex the great kan indgå i en polteraften og gøre aftenen endnu sjovere.

Polteraften med Morgenstrip: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
Bruden ligger og sover dejligt, klokken er omkring 8 og det gælder om at sove længe for i aften skal hun være sent oppe og drikke en – pludselig går døren op og en totalt hot stripper i form af Alexthegreat danser ind .

Alex siger go´ morgen -og polteraftenen kan begynde.

NB:En så tidlig vækning, gør den lange dag, ekstra lang.Polteraften med fuld serveringspersonale: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
Der er god stemning i restauranten, i er alle sammen ved at være lidt småfulde og maden smager rigtig godt – den er næsten spist og desserten venter i køkkenet.
I har godt lagt mærke til en lidt ny serveringsfyr, der fjumre liiige rigeligt meget med fadene.
Pludselig begynder Alex at strippe, hvilket blot løfter stemningen til uendelige højder.

NB:– Der skal være god plads
– Der skal være en musikanlæg og en til at sætte CDèn i gang.
– Spisestedet skal være orienteret og have godkendt eventen.
– Andre gæster kan blive yderst sure og harme, sørg for i er i et aflukket lokale.Polteraften med tema: (København , Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
Bruden er ansat som politibetjent og bruger dagligdagen på at være belastende overfor sin fede kaffedrikkende kollega og han er IKKE lækker.
Gi hende en politifyr der ER lækker.

NB:– Der skal være mulighed for omklædning
– God plads og et fedt anlæg. Book en mandestripper til en fyr! ( København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) Selvom Alex er en mand udbyder han også strip til andre mænd. Det kan være rigtig sjovt
at overraske den savlende fyr der forventer mega kasser, med en fyr i lak og læder, der gnubber sig op af ham?Ja det kan godt være han ikke synes det er helt så fantastisk, men det er hylende grinagtigt at se hans ansigtsudtryk når Lak Alex kommer frem. Alex har faktisk haft stor succes med denne lidt homo agtige strip og har fået rigtig god respons herpå. Alex udbyder næsten alt og kan klare mange opgaver, idet han ser strippen som et professionelt arbejde, og opgaven som en udfordring.
NB:
– Der skal være masser af plads, et godt anlæg og et sted at klæde om.
– Prisen er den samme, som hvis det havde været mandestrip for en pige.
– Vær opmærksom på at mange fyre bliver både sure og rejser sig for at gå.

Stripundervisning i hele Danmark: ( Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige og København) Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud !!!

Stripundervisning:
Stripundervisning er den perfekte underholdning til en polterabend, Julefrokost eller fødselsdag.
Alle bliver involveret og det er hylende morsomt.

Du får besøg af en professionel mandestripper, der lever af at strippe til hverdag.
Han tilbringer en god time sammen med jer alle sammen og der bliver øvet og undervist i   “Strippens Kunst” .

Alle kan være med og der tages hensyn til både super atleterne og dem, der måske ikke har prøvet det så meget før.

Hvis der er tale om en aften med en speciel person i fokus, kan vi med fordel bruge lidt ekstra tid herpå og f.eks. afslutte undervisningen med at den uheldige, viser hvordan man lige klarer sådan et stripshow der. Der er tale om undervisning, og ikke strip. dvs stripperen viser ikke noget og “eleverne” skal bestemt ikke tage noget tøj af.

Praktisk info ‘stripundervisning’:

 • Alle kan være med, underviseren tager hensyn til gruppens sammensætning.
 • I skal bruge en stor stue, skal i være mange(mere end 10), så lej f.eks. et fælleshus.
 • Ingen skal tage tøjet af.
 • Det er ikke porno og vulgært. Stripperen tager heller ikke noget tøj af.
 • Fyre kan godt booke en underviser. Husk det KUN er undervisning.
 • Hatte, sjove kostumer m.m kan gøre det EKSTRA sjovt.
 • Leggins, strækbukser og høje hæle, gør det hele lidt sjovere og frækkere.
 • I må gerne filme og tage billeder.
 • Husk et godt musikanlæg på stedet.
 • Hav altid stole uden armlæn klar, en del af øvelserne foregår på en stol.

Ekstra: Booker i en underviser af modsatte køn, kan i for ekstra betaling se et rigtigt stripshow efter undervisningen.

“Pas på når I skal bestille en mande stripper : desværre er det nogle amatørre, som kalder sig professionelle mandestrippere, men det er de ikke” !!

Hvis du skal have en uforglemmelig fest, så book mandestripperen Alex The Great.

Det vigtigste er at give pigerne aftenens mest positive oplevelse,og det gør du ved at booke AlextheGreat.

Stripper Alex er 8-dobbelt danmarksmester i mandestrip. Han er ubesejret og regerende mester i 2018.

Du kan vælge om stripper Alex skal være fræk, elegant eller begge dele på samme tid. Du bestemmer! Alex the Great kan det hele!

Book bedste mandestripper, book elegant mandestrip show i hele Danmark

Til et godt partyevent hører et godt stripshow.

Alex the Great er garanten for et godt mandestrip show !