Mandestrip Alex The Great

Pigeaften – Tidens Kvinder: “Når mænd er en mangelvare”

En mandestrip til  pigeaften : g-strengen, sex show og  professionel strip!

Mandestrip pigeaften

Ny klub for singlekvinder sætter fokus på sex…
Bordet i den lille, hyggelige Frederiksberg­-lejlighed bliver rykket ind til væggen.

En stol sættes ud på midten af gulvet. Lyset dæmpes…
Vi er samlet til starten på FFEM (Foreningen For Enlige Mødre).
På denne første aften er emnet: Sex!

Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip
Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip

Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip
Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip
Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip
Mandestrip Pigeaften, g-strengen, sex strip

Uniformeret klimaks

Alex the great : Mandestrip Pigeaften

Ind kommer en lækker steg i uniform. Sol – eller måske snarere solariebrun og veltrimmet. Han trækker langsomt sit bælte ud, slynger det rundt om Maries hals og trækker hende hen på stolen, der er anbragt i midten af stuen. Han kysser hende på halsen, tager sit slips af og kærtegner hende med det. Så ryger jakken, og den ærmeløse skjorte afslører et par veltrænede arme. Marie er klart med på legen og sluger ham med øjnene.

Så ryger kasketten og de hvide handsker. Bukserne med velcrolukning rykkes af i et øvet snuptag, og så er der dømt tights på indbydende mandekrop.

Han tænder et stearinlys og lader den varme stearin dryppe ned over sin muskuløse krop. Kvinderne hviner, mens han sætter sig overskrævs på Maries skød. Han rejser sig, flår tightsene af, så der kun er en g-streng til at hindre det frie udsyn.

Den nydelige bagdel er frit tilgængelig og vækker højlydt begejstring. Marie er så tæt på, at hun har mulighed for at mærke på varen. Det gør hun, indtil stripperen giver hende håndjern på.

Endelig ryger g-strengen

Bedste stripper : Mandestrip Pigeaften med en professionel strip

Nu hælder han olie på overkroppen og ned foran i g-strengen, inden han tager en lille pisk og lader  Pia slå blidt på de nu helt blottede balder. Sikke et show!

Han er en professionel stripper og tænder kvinderne, der hviner misundeligt, da han giver Marie bind for øjnene, kommanderer hende ned på alle fire, inden han sætter sig overskrævs på hende.

Endelig ryger g-strengen – uden at afsløre den sidste interessante kropsdel. Han holder et silkelagen foran sig. Stående foran Jeanette åbner han lagenet, så hun som den eneste tilsyneladende kan se hele herligheden.

Pludselig kommer han hen imod mig og lukker silkelagenet op! men ok.

Han har stukket “halen” mellem benene. Pikken er gemt mellem lårene. Marie får lov at stikke en hånd ind bag “forhånget” og mærke.

Hun kan efterfølgende forsikre os andre om, at den VAR der. Some Girls have all the luck!

Musikken fader ud. Alex, som arrangørerne havde hyret hos Stripper-kongen P. , afslutter sit deltimede og flotte stripshow ved at tage Marie i hånden og føre hende ud af stuen.

Alex har gjort sit arbejde godt. Pigerne er vildt begejstrede. “Han var okay”. “Det var et fedt show”, lyder de spredte bemærkninger, mens der skænkes mere rødvin op i de halvfyldte glas.

Booking : ring direkte til Alex – Bedste Pris

Professionel strip.

Tlf 81 19 19 69 

Af Helle Skram De Friis | Foto: Niels Dencker
(teksten er forkortet mht relevans –webred.)

show
show
show
strip show
strip show

pigeaften MED Alex