Mandestrip Alex The Great

Tidens Kvinder: “The Sexy Way”

Stripundervisning, Strip erfaring, Stripundervisning sexet måde

 Strip erfaring. Stripundervisning i Danmark på en sexet måde : Alexthegreat

Stripundervisning

MESTERSTRIPPEREN
Navn: Alex the Great
Job: Er en af landets mest populære strippere og kan bookes via www.mandestripalex.dk
Strip-erfaring: Har vundet DM i Mandestrip

PRØVEKLUDEN
Navn: Navn: Emil Underbjerg
Job: Emil er til daglig ekspedient i en butik med fritidsudstyr
Strip-erfaring: Absolut ingen!

Fyr op under din fyr

 Lær ham at strippe:

The sexy way

Stripundervisning i Danmark på en sexet måde

Stripundervisning, Strip erfaring, Stripundervisning sexet måde
Stripundervisning, Strip erfaring, Stripundervisning sexet måde
Stripundervisning, Strip erfaring, Stripundervisning sexet måde
Stripundervisning, Strip erfaring, Stripundervisning sexet måde

Indscannet udgave af artiklen.

Stripundervisning i Danmark på en sexet måde

Hvis vi lige ser bort fra et enkelt polterabened hist og pist, så har det alt for længe været kvinder, der var de selvskrevne til at tage tøjet af på en inciterende måde. Men nu må det høre op.

Fremover forventer vi så sandelig også lidt mandeinitiativ i den afdeling. Velkommen til Tidens Kvinders guide til god mandestrip. Giv stripguiden til ham, du gerne vil se lave show for DIG!

Mandestrip er, siden Chippendale, blevet en rimelig ordinær affære, der diskes op med ved diverse sexmesser, polterabends og runde fødselsdage, hvor professionelle strippere mere eller mindre smider tøjet. Som regel mere. Men på amatørplan er det altid kvinder, der opfordres til at strippe for ham derhjemme.

Det er vel lige så rimeligt, at han tager sig sammen og lærer, hvordan man(d) smider tøjet på en måde, der tænder os. I sted for – som sædvanlig – bare at smide det på gulvet i en bunke, som han forventer, vi på et tidspunkt fjerner.

Det er på tide, mændene lærer af afføre sig deres klæder på en sexet måde.

Og vi hjælper gerne. Vi har hyret Danmarks suverænt bedste mandestripper for at se, hvad han kunne lære en ganske almindelig fyr om sexet afklædning.

Lige til at rive ud og forære til din kæreste. Så kan han nemlig lære det, kan han!

Din rolle, mens han stripper

Tilskuerens rolle er absolut vigtig – og her er tilskueren jo dig.

Det nytter ikke at du bare læner dig forventningsfuldt tilbage.

Tag aktivt del i at få ham i gang. Giv klart udtryk for, at du vil se ham strippe. Ros ham undervejs. Sig, du synes, han er lækker. Smil anerkendende, når han har øjenkontakt med dig.

Bevæg dig eventuelt lidt, så du udtrykker, at du er koncentreret om at nyde hans show og at han er centrum for din fulde opmærksomhed.

Selvom du har fået kørt din selvtillid godt op, så skal det ikke gå så vidt, at du begynder at pille ved dig selv. Lad for så vidt muligt være med overhovedet at røre ved din krop – det kommer hurtigt til at virke kikset…

Så er turen kommet til bæltet.

Tag det langsomt af og tir hende måske lidt med det. Men husk at det, du laver, aldrig må blive vulgært. Det skal være nænsomt og kærligt.

Så skal du til at vise noget hud. Først skal blusen eller skjorten af.

En skjorte kan knappes eller rives op på en sexet måde, mens en T-shirt sådan set bare skal tages af på almindelig vis. Gør det dog gerne langsomt og sensuelt, så hun kan nyde din krop.

Igen er det godt med lidt humor, som også kan være med til at få situationen til at føles en smule mindre akavet for dig selv. Lav for eksempel en hurtig “headbanging” med T-shirten over hovedet…

Og smid den så nonchelant på gulvet.

Når bukserne skal af, så vend gerne ryggen til din udkårne, så hun rigtig kan nyde din røv. Og husk at det eneste rigtige her er tights eller lignende.

Ikke noget med hvide underbukser fra Brugsen.

Efterhånden skulle din udkårne gerne være godt tændt, så nærm dig hende, mens du viser lidt macho-positurer, og stadig husker at bevæge dig lidt til musikken.

Og husk igen: Humor og lidt selvironi er altid ophidsende.

Dine muskler må gerne se lidt spændte ud, og det gøres bedst ved lige at lave et par hurtige armbøjninger, inden dit show går i gang. Tag også et bad, så du er lidt ren og lækker. Selv den lækreste krop er ikke attraktiv hvis den lugter!

En stripper er født! på en sexet måde ! Strip erfaring…..

Af Malene Fich Weischer | Foto: Bo Lynge Blitz Photo

Stripundervisning i Danmark på en sexet måde !