Mandlig stripper

Mandlig stripper København og på Sjælland , lolland samt i Jylland.

Landets ubestridt bedste mandestripper gennem et årti!   

Alex the Great udgør toppen af tuen, når det kommer til mandestrip i Danmark – det vidner hans nærmest endeløse samling af danmarksmesterskaber i mandestrip om! Med Alex The Great får du en muskuløs mandestripper, der emmer af varme, charme og råstyrke – OG så er han en vaskeægte italiensk fuldblodshingst, som først stopper, når du er tilfreds.
For Alex The Great er det at strippe en kreativ kunstform og en passion, som han holder umådeligt meget af. Alex’ professionelle stolthed er ikke til at tage fejl af, når han træder ind på scenen og musikken starter. Intet overlades til tilfældighederne og alt – lige fra de flotte, frække kostumer, musikken, koreografien og effekterne – er nøje iscenesat og planlagt ned til mindste detalje. Alex The Great’s sans for fortælling og det teatralske kom blandt andet til udtryk ved det seneste danmarksmesterskab i mandestrip. Her indtog Alex scenen ved at svæve ned fra loftet iført sit originale Batman-kostume! Efterfølgende trak han sværdet, iførte sig sit gladiator-outfit og lod sig bade i flammernes skær, mens han forførte salens publikum med sine evner i forførelsens kunst.
Alex The Great er i særdeleshed kendt for sine fantastiske og spektakulære stripshows rundt omkring på verdens erotikmesser, hvor han har været fast navn og trækplaster  i  storbyer, så som København, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Utrecht, Lyon og Milano.
Så hvis du vil have noget helt og aldeles ekstraordinært til dit næste arrangement – noget som dine venner og veninder vil tale om resten af livet – så er det uden tvivl og sammenligning Alex The Great du skal booke lige nu! Så ring eller skriv til Alex på tlf.: 81 19 19 69 eller via e-mail og fortæl ham om dine ønsker og fantasier, og så vil han gore alt for at imødekomme dine behov og lyster.

Danmarks bedste Mandlig stripper

Alessandro il Grande aka Alex the Great – det ypperste indenfor mandestrip siden Adam forsøgte sig med figenblade af varierende størrelser foran Eva.

Alex the Great er fuldblods-italiener. Han besidder den velkendte charme og varme der kendetegner sydeuropæiske mænd. Det frække latino-smil og glimtet i de brune øjne, smelter de fleste pigehjerter.

Ingen lægger så meget professionel stolthed i sine shows som Alex. Kostumer, musik og effekter er nøje iscenesat. Dette kommer særligt til udtryk når Alex kommer flyvende ned fra loftet i originalt Batman-outfit, eller når han, i skikkelse af Gladiator, med special-effekter udløser den romerske hærs ildkraft.  Alex the Great er den eneste der har vundet DM i mandestrip hele 8 år. Sidste gang han vandt var i 2017!

I Danmark kendes Alex for hans medvirken i Singleliv 2014, Go’ Aften Danmark 2014, Vild med comedy 2 – 2013, DR2 Tema lørdag 2012, Bingo Banko 2012, for lækker til Love 2012, DR’s “Krysters Kartel II”, ”Talent’09”, TV2′s ”Zulu-Bingo”, ”Penislægens Værksted” og ”Go’ aften Danmark”. I radio på P3 og ”The Voice”. I Sverige er Alex kendt fra tv-dokumentaren ”The Outsider”. Alex har poseret som model i en lang række blade og magasiner i hele Europa. Mest kendt er Alex med sine stripshow på erotikmesser rundt omkring i de europæiske storbyer, så som København, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Utrecht, Lyon og Milano.

Book Mandestripperen Alex der giver den bedste underholdning og gør aftenen uforglemmelig for dig og dine venner. Den elegante, frække og sjove mandestripper er samlet i en og samme person – Alex – der giver et show der tilrettelægges efter dine specifikke ønsker og præferencer. På den måde forbliver professionalismen i top.

Bedste stripper i Danmark Alex the Great.

Du kan booke Mandestripperen Alex i: KøbenhavnSjællandFynLolland, samt i Jylland.

Book Alex direkte og spar penge !

Mandlig stripper København pris fra 1200 dk

Mandlig stripper København! SPAR provisionsgebyret til bureauet.

Mandlig stripper Sjælland pris fra 1500 dk

show på  Sjælland ring direkte til mig!

Show i Lolland pris fra 1800 dk

Mandlig Stripper Lolland ring direkte til mig!

Show i Jylland pris fra 2000 dk

Mandlig Stripper Jylland ring direkte til mig!

Booking? Spørgsmål? Ring til Alex!
81191969