Mandlig stripper

Mandlig stripper København og på Sjælland , lolland samt i Jylland.

Danmarks bedste Mandlig stripper

Alessandro il Grande aka Alex the Great – det ypperste indenfor mandestrip siden Adam forsøgte sig med figenblade af varierende størrelser foran Eva.

Alex the Great er fuldblods-italiener. Han besidder den velkendte charme og varme der kendetegner sydeuropæiske mænd. Det frække latino-smil og glimtet i de brune øjne, smelter de fleste pigehjerter.

Ingen lægger så meget professionel stolthed i sine shows som Alex. Kostumer, musik og effekter er nøje iscenesat. Dette kommer særligt til udtryk når Alex kommer flyvende ned fra loftet i originalt Batman-outfit, eller når han, i skikkelse af Gladiator, med special-effekter udløser den romerske hærs ildkraft.  Alex the Great er den eneste der har vundet DM i mandestrip hele 8 år. Sidste gang han vandt var i 2017!

I Danmark kendes Alex for hans medvirken i Singleliv 2014, Go’ Aften Danmark 2014, Vild med comedy 2 – 2013, DR2 Tema lørdag 2012, Bingo Banko 2012, for lækker til Love 2012, DR’s “Krysters Kartel II”, ”Talent’09”, TV2′s ”Zulu-Bingo”, ”Penislægens Værksted” og ”Go’ aften Danmark”. I radio på P3 og ”The Voice”. I Sverige er Alex kendt fra tv-dokumentaren ”The Outsider”. Alex har poseret som model i en lang række blade og magasiner i hele Europa. Mest kendt er Alex med sine stripshow på erotikmesser rundt omkring i de europæiske storbyer, så som København, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Utrecht, Lyon og Milano.

Book Mandestripperen Alex der giver den bedste underholdning og gør aftenen uforglemmelig for dig og dine venner. Den elegante, frække og sjove mandestripper er samlet i en og samme person – Alex – der giver et show der tilrettelægges efter dine specifikke ønsker og præferencer. På den måde forbliver professionalismen i top.

Bedste stripper i Danmark Alex the Great.

Du kan booke Mandestripperen Alex i: KøbenhavnSjællandFynLolland, samt i Jylland.

Book Alex direkte og spar penge !

Mandlig stripper København pris fra 1200 dk

Mandlig stripper København! SPAR provisionsgebyret til bureauet.

Mandlig stripper Sjælland pris fra 1500 dk

show på  Sjælland ring direkte til mig!

Show i Lolland pris fra 1800 dk

Mandlig Stripper Lolland ring direkte til mig!

Show i Jylland pris fra 2000 dk

Mandlig Stripper Jylland ring direkte til mig!

Booking? Spørgsmål? Ring til Alex!
81191969