Mandestrip Alex The Great

"Mandlig stripper i København, Sjælland, Lolland og Jylland til den bedste pris og et langt show. Direkte booking med Alex sikrer lavere priser."

Mandestripper København og på Sjælland , lolland samt i Jylland

Landets ubestridt bedste mandestripper gennem et årti!   

Alex the Great udgør toppen af tuen, når det kommer til mandestrip i Danmark – det vidner hans nærmest endeløse samling af danmarksmesterskaber i mandestrip om! Med Alex The Great får du en muskuløs mandestripper, der emmer af varme, charme og råstyrke – OG så er han en vaskeægte italiensk fuldblodshingst, som først stopper, når du er tilfreds.
Mandestripperen AlextheGreat
mandestripper

Om mandestripperen Alex The Great

For Alex The Great er det at strippe en kreativ kunstform og en passion, som han holder umådeligt meget af.

Alex’ professionelle stolthed er ikke til at tage fejl af, når han træder ind på scenen og musikken starter. Intet overlades til tilfældighederne og alt – lige fra de flotte, frække kostumer, musikken, koreografien og effekterne – er nøje iscenesat og planlagt ned til mindste detalje.

Alex The Great’s sans for fortælling og det teatralske kom blandt andet til udtryk ved det seneste danmarksmesterskab i mandestrip.

Her indtog Alex scenen ved at svæve ned fra loftet iført sit originale Batman-kostume!

Efterfølgende trak han sværdet, iførte sig sit gladiator-outfit og lod sig bade i flammernes skær, mens han forførte salens publikum med sine evner i forførelsens kunst.
Alex The Great er i særdeleshed kendt for sine fantastiske og spektakulære stripshows rundt omkring på verdens erotikmesser, hvor han har været fast navn og trækplaster i storbyer, så som København, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Utrecht, Lyon og Milano.

Så hvis du vil have noget helt og aldeles ekstraordinært til dit næste arrangement – noget som dine venner og veninder vil tale om resten af livet – så er det uden tvivl og sammenligning Alex The Great du skal booke lige nu!

Så ring eller skriv til Alex på tlf.: 81 19 19 69 eller via e-mail og fortæl ham om dine ønsker og fantasier, og så vil han gore alt for at imødekomme dine behov og lyster.

“Oplev en mandlig stripper i København, Sjælland, Lolland og Jylland tilbyde det mest fordelagtige show.”

“En umiddelbar henvendelse til mandlig stripper Alex sikrer lavere priser.”

OBS : Information: Jeg optræder ikke for attenårige piger, når de bliver kaldt af venner; Jeg kan kun gøre det, hvis forældrene er informeret. Jeg er ikke en dreng, men en mand, så jeg er ærlig omkring en reservation for en attenårig pige.

At Hæve Showet: Kunst, Kreativitet og Professionalisme i Mandestrip

Jeg vil gerne dele nogle oplysninger om mine optrædener, hvor jeg forklarer alt på en simpel måde, ved hjælp af termen “illustrere” som terminologi.

Som en mandestripper betragter jeg mig selv som en kunstner. Baseret på denne præmis har jeg til hensigt at illustrere en mandestrip som en kunstnerisk handling, ikke en seksuel. En kunstnerisk handling kan være et maleri eller endda et digt. Maleren udtrykker sin kunst gennem farver og forbindelsen mellem dem, som kan beskrive kærlighed, smerte eller lykke. En digter udtrykker sin kunst med ord relateret til sit liv, sine oplevelser eller en elskede, og så videre.

Bestemt er jeg hverken maler eller digter, men i mine optrædener demonstrerer og illustrerer jeg min kreativitet, samtidig med at jeg bevarer professionel respekt for den klient, der har booket mig, og for æresgæsten, der vil modtage min mandestrip.

Mine shows følger forskellige situationer og forskellige fortællinger, hvor jeg fokuserer på den situation, jeg befinder mig i, for at give mit bedste, ligesom en mandlig stripper.

Mennesker, der har set traditionelle mandestriptease-optrædener, hvor mænd prøver at efterligne Magic Mike og selskab, kan undre sig over, om der er meget at vise kunstnerisk, når man laver seksuelle bevægelser på gulvet med en kvinde. Jeg er enig med jer, der ikke er intet kunstnerisk ved det, og ofte er disse ikke de rette situationer for sådanne optrædener.

Mit show er ikke den sædvanlige strip; i min optræden tilbyder jeg underholdningens klasse, og som jeg allerede har skrevet, fortæller jeg en historie, der kunne være en sømands, en politimands, en spansk dansers osv., mens jeg opretholder en sexet bevægelse, der følger linjerne i showet, men med min stil.

Under forestillingen skal grænserne respekteres, fordi æresgæsten skal føle sig tilpas, men frem for alt skal de få festdeltagerne, om de er kvinder eller en blandet tilskuer gruppe, til at smile og grine.

Denne sidste overvejelse er grundlaget for et succesrigt, professionelt underholdende mandligt show.

Så det handler ikke om at kopiere skuespillere, der danser i en film, men om at have sin egen stil og ikke forsøge at efterligne nogen.

Kunstneriske Flammer : En Forførende Forestilling med Mandlig Stripper

Jeg håber mine ord er klare til at beskrive mulighederne for kunstneriske shows og for at gøre din fest til en succes.

For eksempel, hvis muligheden er der, bruger jeg fakler med ild. Under showet gnider jeg disse fakler på min krop, absorberer flammerne og holder flammen på min krop i et par sekunder, hvorefter jeg slukker dem med min mund; men det er bestemt smukkere at se end at beskrive.

Dette er et af mine kunstneriske øjeblikke under ethvert show, der fremhæver mine innovationer og kunstneriske og kreative kvaliteter i strippingens verden. Selvfølgelig kan jeg ikke bruge flammer i private fester i små lejligheder, men med passende plads til rådighed er jeg klar til at tilføje en ekstra berøring til koreografien og scenografien i strippen, der vil opretholde en høj grad af spænding, helt sikkert!

Jeg brugte eksemplet med levende ild for at gøre det klart, at der under et stripshow ikke er behov for at gentage de samme bevægelser igen og igen, især når man danser for æresgæsten.

Man skal opføre sig som en person, der er opmærksom på situationen, og undgå at handle som en “gave” til kvinder, der grænser til vulgaritet. Denne attitude hos mange uerfarne eller uelskede strippere over for deres arbejde grænser til arrogance og er derfor ikke passende.

I stedet skal man opføre sig som en person, der er opmærksom på at tilbyde en perfekt service uden formodning og uden stolthed, men begrænse sig til den kunstneriske udtryk, som alle strippere bør tilbyde deres kunder, men desværre sker dette ofte ikke, fordi mange ikke har kunstens visdom, men kun penge opfattelsen, og når det sker, vil ingen kunde være glad og forstå negativiteten af den service, der tilbydes.

Priser

København

Bookning af Alex The Great til mandestrip i København
FRA 1200Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Sjælland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Sjælland
FRA 1500Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Lolland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Lolland
FRA 1800Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Jylland

Bookning af Alex The Great til mandestrip i Jylland
FRA 2000Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Videos

Play Video
Play Video
Vind stripshow

Mandestripper København eller mandestrippere eller Mande Strippere?

Book Alex the Great !

Alex har gennem sine år på de største erotikmesse-scener udviklet en lang række af eventyrligt kreative shows – selvfølgelig med dertilhørende kostumer, rekvisitter og alt det, der hører sig til!

Det og meget mere kan du og dine gæster nu opleve på klods hold i et endnu frækkere, underholdende og langt mere intimt show, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Book Alex The Great til lige akkurat det arrangement, du ønsker – han går nemlig udelukkende efter at tilfredstille dig og dine gæster og kan tilpasse sig alle omgivelser og situationer – som en vaskeægte kamæleon. Så hvis du søger den absolut frækkeste underholdning til din polterabend, fødselsdag, julefrokost,, firmafest, logeaften, eller NOGET HELT ANDET a la stripundervisning eller topløs servering – ja, så garanterer vi, at Alex The Great kan og vil levere varen – og det er de frækkeste varer af sin slags!!!

“Mandlig stripper på Sjælland, Lolland og Jylland med meget lang show.”

Alex The Great er landets bedste mandestripper, som bare vil tilfredsstille dig og dine veninder og giver jer lige præcis den aften I ønsker og har brug for.

Og som en anden sexet lampeånd, så vil Alex sørge for, at jeres ønsker går i opfyldelse.

Så hvad enten i ønsker et scenarie med landets frækkeste marine-officer – selvfølgelig i hvid uniform, – eller svulstig politimand med tilhørende knebel og håndjern eller…. ja, det er altså kun fantasien der sætter grænserne, når du booker Alex The Great til underholdningen.

Alt – indenfor rimelighedens grænser kan lade sig gøre, så hvis du har nogle helt særlige ønsker og behov, der skal dækkes, så skriv eller ring, og så finder du og Alex en løsning sammen, der passer dine behov.

Kom med på en rejse, hvor glæde og solskin bliver festens omdrejningspunkt! Som mandlig stripper bringer jeg med mig en smittende energi, der løfter stemningen og sætter scenen for en uforglemmelig fest.

Som mandlig stripper på København, Sjælland, Lolland og Jylland, lover jeg at fylde dit arrangement med solskinsvarme og latterens glæde.

Lad os forvandle din venue til en oase af fornøjelse, hvor bekymringer forbliver udenfor, og hvert øjeblik omfavnes med entusiasme. Gør dig klar til at danse, grine og skabe minder, der skinner lige så klart som solen. Sammen vil vi gøre din fest til en oplevelse at skatte for evigt.

Alex adder dit mindste vink, og hvis du vil have flere strippere til at tilfredsstille selskabet på samme tid, ja, så har du selvfølglig adgang til den mulighed! Alex The Great nemlig ofte sammen med pigestripperene Miss Jay Jay  og Black Mary samt mange, mange flere som var det et sexet harem, men hvor mange du vil have ud til dit selskab, er helt op til dig – det er kun fantasien, der sætter grænserne her!
 
 

Skal det være ekstra sjovt og frækt, så er det måske en omgang stripundervisning I skal ha’ på bordet:

Det er altid frækt, sexet og spektakulært at være tilskuer, når Alex The Great lader tøjet falde fra sin nøgne krop og folder sig ud! Men det er nu engang endnu frækkere og sjovere, hvis man må deltage i løjerne – og det er der selvfølgelig mulighed for, hvis du booker landets bedste mandestripper Alex The Great til at undervise jer! Så hvis I søger en enestående oplevelse, som kommer til at brænde sig fast i hukommelsen, som værende noget af det frækkeste, men også det sjoveste I nogensinde har oplevet, så skal I hyre Alex til en omgang med eksklusiv, sensuel og passioneret stripundervisning. Hvordan det helt nøjagtigt kommer til at foregå, det aftaler I sammen med Alex inden det hele går løs, men en ting er stensikkert: Alle kommer til at blive involveret, det bliver frækkere end frækt, men også vildt sjovt og hylende morsomt. I kommer i de kyndigste hænder, når I booker Alex The Great, og han tager selvfølglig hensyn til alle, hvad enten det handler om fysikken, alderen, smidigheden eller de personlige grænser.

Alessandro il Grande aka Alex the Great – det ypperste indenfor mandestrip siden Adam forsøgte sig med figenblade af varierende størrelser foran Eva.

Alex the Great er fuldblods-italiener. Han besidder den velkendte charme og varme der kendetegner sydeuropæiske mænd. Det frække latino-smil og glimtet i de brune øjne, smelter de fleste pigehjerter.

Ingen lægger så meget professionel stolthed i sine shows som Alex. Kostumer, musik og effekter er nøje iscenesat. Dette kommer særligt til udtryk når Alex kommer flyvende ned fra loftet i originalt Batman-outfit, eller når han, i skikkelse af Gladiator, med special-effekter udløser den romerske hærs ildkraft.  Alex the Great er den eneste der har vundet DM i mandestrip hele 8 år. Sidste gang han vandt var i 2017!

I Danmark kendes Alex for hans medvirken i Singleliv 2014, Go’ Aften Danmark 2014, Vild med comedy 2 – 2013, DR2 Tema lørdag 2012, Bingo Banko 2012, for lækker til Love 2012, DR’s “Krysters Kartel II”, ”Talent’09”, TV2′s ”Zulu-Bingo”, ”Penislægens Værksted” og ”Go’ aften Danmark”. I radio på P3 og ”The Voice”. I Sverige er Alex kendt fra tv-dokumentaren ”The Outsider”. Alex har poseret som model i en lang række blade og magasiner i hele Europa. Mest kendt er Alex med sine stripshow på erotikmesser rundt omkring i de europæiske storbyer, så som København, Stockholm, Hamburg, Amsterdam, Utrecht, Lyon og Milano.

Book Mandestripperen Alex der giver den bedste underholdning og gør aftenen uforglemmelig for dig og dine venner. Den elegante, frække og sjove mandestripper er samlet i en og samme person – Alex – der giver et show der tilrettelægges efter dine specifikke ønsker og præferencer. På den måde forbliver professionalismen i top.

Bedste stripper i Danmark Alex the Great.

Du kan booke Mandestripperen Alex i: KøbenhavnSjællandFynLolland, samt i Jylland.

Book Alex direkte og spar penge !

 

Mandlig stripper København pris fra 1200 dk

Mandlig stripper København! SPAR provisionsgebyret til bureauet.

Mandlig stripper Sjælland pris fra 1500 dk

show på  Sjælland ring direkte til mig!

Show i Lolland pris fra 1800 dk

Mandlig Stripper Lolland ring direkte til mig!

Show i Jylland pris fra 2000 dk

Mandlig Stripper Jylland ring direkte til mig!

Contact

Book de bedste stripshows med den bedste Mande stripper Alex The Great der er Dansk Mester.