Mandestrip Alex The Great

“Alex: Lej Mandestrip på Amager – Deltagelse i DM i Mandestrip, En Artikel om Mandestrip i København og Sjælland”

Danmarksmesterskaberne i mandestrip blev i år afholdt d. 6 oktober kl.20:00 i Amager Bio København, hvor et stort gallashow tiltrak mere end 1.000 tilskurer og mandestrippere fra hele Sjælland, ja og naturligvis hele Danmark.

Lej mandestrip københavn, Sjælland : Mesterskabet afholdes som en del af det samlede DM i strip, hvor pigerne også kæmper om titlen.

I år deltog 15 mandestrippere til årets største udfordring, hvor det igen var Alex, der skulle forsvarer sin titel.

Alex the Great har vundet førstepladsen som Danmarks bedste mandestripper de sidste 6 gange det er afholdt. Mange troede, at 2012 skulle blive året, hvor titlen kunne gå videre til en ny.

Dem der kender stripbranchen, kender også til hvor meget arbejde alle stripperne ligger i deltagelsen. 

De bruger flere måneder på at forberede sig, hvor kostumer syes, musik mixes og der trænes hårdt for at få alt til at spille.

Så der var meget stor nervøsitet og spænding i luften – det var nu alt træning, ideer og kostumer gerne skulle kulminere og vise det ypperste af færdighederne.

bedste strip

Artiklen mandestrip københavn : Det store galla show

Der var piger nok, med masser af forventninger om lækre mænd med halvnøgne numser og store muskler i glinsende positurer. Showet var sat godt op, med kendte dommere, Dj og en smuk model, der guidede publikum igennem de frække sager. 

Kl. 20 startede den første stripper og herefter var det skiftevis mænd og piger, der viste det bedste show, de kunne leverer. Kl. 21:45 indtog Alex scenen, som i år var fuld af effekter og koreografi -og ikke mindst en kæmpe skærm med video som kontinuerligt fulgte musikken fra BATMAN.

Artiklen mandestrip københavn : Alex havde nemlig valgt, at temaet i 2012 skulle være Batman, da den nye film jo udkom i foråret.

De første 40 sekunder var det superskurken fra den nye Batman film ”Mr. Bean” der i tro kopi, med håndlavet maske og kostume, gjorde publikum klar til at møde the real stripper Batman. 

Hele showet fra begyndelse til finale, var en sammensat historie af flotte effekter med røg, ild, fyrværkeri og naturligvis Alex med mindre og mindre tøj, i et vildt actionpræget tempo. 

En gennemført performance fra en mandestripper, der har udviklet en anderledes måde at sammenflette strip med kunst og scene performance som fanger publikum på en helt anderledes facon.

Den Italienske mandestripper fra København, viste endnu engang forskellen på grundig forberedelse og forståelsen for levering af høj kvalitet i showets historie kontra de andre 15 mandestrippere fra Sjælland, der som vanen tro, havde knap så seriøs en tilgang til konkurrencen.

Efter alle shows var fyret af og de 4 dommere havde talt point sammen, var det tid til pokal og titel overrækkelsen. Pigestripperne blev naturligvis først kaldt på scenen og i år blev det Miss ChaCha, der rendte med 1 pladsen, Lindsay med 2 pladsen og Nuna med 3 pladsen.

Lej mandestrip : Vinderen af mandestrip – ja gæt selv – blev naturligvis igen Alex the Great.

Der er ingen tvivl om at han var den bedste på scenen både ifølge publikum og naturligvis de mange ekstra points han havde i forhold til nærmeste konkurrent. (mandestrip amager)

Det kan virke en anelse ”selvfed” at skrive en mindre artikel om ”hvor god man selv er”, men faktum er, at en anden mandestripper, der slet ikke deltog ved DM og aldrig har gjort det, konstant skriver på sit website, Facebook m.m. at han er Danmarks bedste og på et langt højere niveau end alle andre i Danmark. Det er naturligvis ikke fedt, når man som Alex har brugt flere måneders forberedelse på at forsvarer sin titel.