Mandestrip Alex The Great

 Artiklen mandestrip København Dm i  Amager lej bedste mandestrip direkte på Sjælland

(Mandestrip Amager – lej mandestrip København og  Sjælland)

Begyndelsen af artiklen mandestrip København Danmarksmesterskaberne i mandestrip blev i år afholdt d. 6 oktober kl.20:00 i Amager Bio København, hvor et stort gallashow tiltrak mere end 1.000 tilskurer og mandestrippere fra hele Sjælland, ja og naturligvis hele Danmark. Mesterskabet afholdes som en del af det samlede DM i strip, hvor pigerne også kæmper om titlen.Alex under DM i mandestrip oktober 2012 I år deltog 15 mandestrippere til årets største udfordring, hvor det igen var Alex, der skulle forsvarer sin titel. Alex the Great har vundet førstepladsen som Danmarks bedste mandestripper de sidste 6 gange det er afholdt. Mange troede, at 2012 skulle blive året, hvor titlen kunne gå videre til en ny. Dem der kender stripbranchen, kender også til hvor meget arbejde alle stripperne ligger i deltagelsen. De bruger flere måneder på at forberede sig, hvor kostumer syes, musik mixes og der trænes hårdt for at få alt til at spille. Så der var meget stor nervøsitet og spænding i luften – det var nu alt træning, ideer og kostumer gerne skulle kulminere og vise det ypperste af færdighederne. (mandestrip amager)

Det store galla show – artiklen mandestrip københavn

Der var piger nok, med masser af forventninger om lækre mænd med halvnøgne numser og store muskler i glinsende positurer. Showet var sat godt op, med kendte dommere, Dj og en smuk model, der guidede publikum igennem de frække sager. Kl. 20 startede den første stripper og herefter var det skiftevis mænd og piger, der viste det bedste show, de kunne leverer. Kl. 21:45 indtog Alex scenen, som i år var fuld af effekter og koreografi -og ikke mindst en kæmpe skærm med video som kontinuerligt fulgte musikken fra BATMAN. Alex havde nemlig valgt, at temaet i 2012 skulle være Batman, da den nye film jo udkom i foråret. De første 40 sekunder var det superskurken fra den nye Batman film ”Mr. Bean” der i tro kopi, med håndlavet maske og kostume, gjorde publikum klar til at møde the real stripper Batman. Hele showet fra begyndelse til finale, var en sammensat historie af flotte effekter med røg, ild, fyrværkeri og naturligvis Alex med mindre og mindre tøj, i et vildt actionpræget tempo. En gennemført performance fra en mandestripper, der har udviklet en anderledes måde at sammenflette strip med kunst og scene performance som fanger publikum på en helt anderledes facon.

Artiklen mandestrip københavn

Den Italienske mandestripper fra København, viste endnu engang forskellen på grundig forberedelse og forståelsen for levering af høj kvalitet i showets historie kontra de andre 15 mandestrippere fra Sjælland, der som vanen tro, havde knap så seriøs en tilgang til konkurrencen. Efter alle shows var fyret af og de 4 dommere havde talt point sammen, var det tid til pokal og titel overrækkelsen. Pigestripperne blev naturligvis først kaldt på scenen og i år blev det Miss ChaCha, der rendte med 1 pladsen, Lindsay med 2 pladsen og Nuna med 3 pladsen. Vinderen af mandestrip – ja gæt selv – blev naturligvis igen Alex the Great. Der er ingen tvivl om at han var den bedste på scenen både ifølge publikum og naturligvis de mange ekstra points han havde i forhold til nærmeste konkurrent. (mandestrip amager) Det kan virke en anelse ”selvfed” at skrive en mindre artikel om ”hvor god man selv er”, men faktum er, at en anden mandestripper, der slet ikke deltog ved DM og aldrig har gjort det, konstant skriver på sit website, Facebook m.m. at han er Danmarks bedste og på et langt højere niveau end alle andre i Danmark. Det er naturligvis ikke fedt, når man som Alex har brugt flere måneders forberedelse på at forsvarer sin titel.

Lej mandestrip københavn og  på Sjælland pris fra 1200dk book nu!

Du kan Lej mandestrip københavn og Sjælland her : Tlf 81191969 , lang show!

Slutningen af artiklen : Dm mandestrip amager – artiklen mandestrip københavn anonym.

Mandestripper

“Mande Strip Polterabend (Maja Arp) Hej! Vi havde fornøjelsen af at Alex strippede ha på Valgeledet 27, Virum til min venindes polterabend lørdag den 6. Juni. Jeg vil gerne udtrykke hvor positivt overrasket jeg var over Alex! Jeg skriver fordi […]

Maja Arp

Mandestrip Alex
Mandestrip Alex

DM i Mandestrip København 2012

Artiklen mandestrip København Dm i  Amager lej bedste mandestrip direkte på Sjælland. (Mandestrip Amager – lej mandestrip København og  Sjælland. Begyndelsen af artiklen mandestrip København

Danmarksmesterskaberne i mandestrip blev i år afholdt d. 6 oktober kl.20:00 i Amager Bio København, hvor et stort gallashow tiltrak mere end 1.000 tilskurer og mandestrippere fra hele Sjælland, ja og naturligvis hele Danmark.

Mesterskabet afholdes som en del af det samlede DM i strip, hvor pigerne også kæmper om titlen.

I år deltog 15 mandestrippere til årets største udfordring, hvor det igen var Alex, der skulle forsvarer sin titel.

 

bedste strip
mandestrip

Om mandestripperen Alex The Great

Alex the Great har vundet førstepladsen som Danmarks bedste mandestripper de sidste 6 gange det er afholdt. Mange troede, at 2012 skulle blive året, hvor titlen kunne gå videre til en ny.

Dem der kender stripbranchen, kender også til hvor meget arbejde alle stripperne ligger i deltagelsen. De bruger flere måneder på at forberede sig, hvor kostumer syes, musik mixes og der trænes hårdt for at få alt til at spille.
Så der var meget stor nervøsitet og spænding i luften – det var nu alt træning, ideer og kostumer gerne skulle kulminere og vise det ypperste af færdighederne. (mandestrip amager)

Priser

København

Bookning af Alex The Great til mandestrip i København
FRA 1200Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Sjælland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Sjælland
FRA 1500Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Lolland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Lolland
FRA 1800Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Jylland

Bookning af Alex The Great til mandestrip i Jylland
FRA 2000Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Videos

Play Video
Play Video

Mandestripper København eller mandestrippere eller Mande Strippere?

Book Alex the Great !

Der var piger nok, med masser af forventninger om lækre mænd med halvnøgne numser og store muskler i glinsende positurer.

Showet var sat godt op, med kendte dommere, Dj og en smuk model, der guidede publikum igennem de frække sager.

Kl. 20 startede den første stripper og herefter var det skiftevis mænd og piger, der viste det bedste show, de kunne leverer.

Kl. 21:45 indtog Alex scenen, som i år var fuld af effekter og koreografi -og ikke mindst en kæmpe skærm med video som kontinuerligt fulgte musikken fra BATMAN.
Alex havde nemlig valgt, at temaet i 2012 skulle være Batman, da den nye film jo udkom i foråret.

De første 40 sekunder var det superskurken fra den nye Batman film ”Mr. Bean” der i tro kopi, med håndlavet maske og kostume, gjorde publikum klar til at møde the real stripper Batman.

Hele showet fra begyndelse til finale, var en sammensat historie af flotte effekter med røg, ild, fyrværkeri og naturligvis Alex med mindre og mindre tøj, i et vildt actionpræget tempo.
En gennemført performance fra en mandestripper, der har udviklet en anderledes måde at sammenflette strip med kunst og scene performance som fanger publikum på en helt anderledes facon.

Den Italienske mandestripper fra København, viste endnu engang forskellen på grundig forberedelse og forståelsen for levering af høj kvalitet i showets historie kontra de andre 15 mandestrippere fra Sjælland, der som vanen tro, havde knap så seriøs en tilgang til konkurrencen.

Efter alle shows var fyret af og de 4 dommere havde talt point sammen, var det tid til pokal og titel overrækkelsen.
Pigestripperne blev naturligvis først kaldt på scenen og i år blev det Miss ChaCha, der rendte med 1 pladsen, Lindsay med 2 pladsen og Nuna med 3 pladsen.

Vinderen af mandestrip – ja gæt selv – blev naturligvis igen Alex the Great.

Der er ingen tvivl om at han var den bedste på scenen både ifølge publikum og naturligvis de mange ekstra points han havde i forhold til nærmeste konkurrent. (mandestrip amager)

Det kan virke en anelse ”selvfed” at skrive en mindre artikel om ”hvor god man selv er”, men faktum er, at en anden mandestripper, der slet ikke deltog ved DM og aldrig har gjort det, konstant skriver på sit website, Facebook m.m. at han er Danmarks bedste og på et langt højere niveau end alle andre i Danmark. Det er naturligvis ikke fedt, når man som Alex har brugt flere måneders forberedelse på at forsvarer sin titel.

Lej mandestrip københavn og  på Sjælland pris fra 1200dk book nu!

Du kan Lej mandestrip københavn og Sjælland her : Tlf 81191969 , lang show!

Slutningen af artiklen : Dm mandestrip amager – artiklen mandestrip københavn anonym.

Contact

Book de bedste stripshows med den bedste Mande stripper Alex The Great der er Dansk Mester.