Book Mandestrip København og Sjælland ! Bedste pris Mande strip København!

-Priser på Mandestrip

– Kære kunde, mere info finder du under priserne.

 • Priser: Prisoversigt vedrørende mandestripperen Alex der har været Dansk Mester 8 gange til og med 2019!
 • Mandestrip show til Privat fest i København: 1.500 dk i alt” ,- (fredag, lørdag og sondag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).
 • Mandestrip show til Privat fest i København: 1.400 dk i alt”,- (fra mandag til torsdag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).
 • Mande strip København for max 8 piger: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mande strip København for max 5 – 3 piger: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mandestrip show til Privat fest på Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige: ring eller skriv for at få et godt tilbud!

Alexthegreat

– Jeg er en professionel mandestripper som udelukkende leverer professionelle mandestrip shows med en professionalisme som i praktisk betyder at kunne aflæse situationer i omgivelserne, hvor jeg optræder, for at levere den bedst mulige performance, som dermed medfører at kundens ønsker samt grænser altid er i højsædet under mine shows.

– Ud over det er mine shows de længste inden for genren, minimum ca. 20 min, hvor hvis man sammenligner med alle de andre tilgængelige mande-strip-shows som normalt max varer ca. 7 min. Jeg tilbyder desuden den laveste pris, samt kvaliteten af showet jeg leverer, som officielt er den selvsamme danske mester i mandestrip siden 2009 hele 8 gange i Danmark, samt nr. 2 i Europa 2016, er sammenligningen samt fordelene ikke svære at gennemskue.

 – Du er velkommen til at læse mine priser, og hvis du har nogen spørgsmål, er du mere end velkommen at ringe til mig DIREKTE på nummeret på min hjemmeside, eller skriv mig en mail i bookingsektionen.

– OBS! Hvis i booker ved enten at ringe eller skrive direkte til “Alex ” vil du spare penge, da honoraret ikke går til et bureau og du skal ikke betale på forhånd!

– Mandestrip Andre services:

 • Mandestrip show: for erhvervskunder, diskoteker, caféer, restauranter, byfester, kræmmermarkeder i København, på Sjælland, Fyn, Lolland, Jylland og Sverige: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mandestrip show og ild show: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Topløs servering: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Dobbelt strip show: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
  Alex the Great med pigestripperen Miss Jordin eller mandestripper eller Italians Chippendales. Ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Polter-aftener, fødselsdage, firmafester, julefrokoster mm. fødselsdags mænd og kvinder der skal holde fødselsdag sammen, firmafester med både mænd og kvinder mm: Book mandestripperen Alex og pigestripperen Jordin i København, mandestrip Sjælland, Fyn, Lolland og i Jylland. Ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Hvad med en morgenbollefyr der medbringer friskbagt morgenbrød til kaffen? Ring eller skriv for at få et godt tilbud!

KONTAKTINFORMATION 

Kontakt Alex DIREKTE på:  Tlf. (+45) 81 19 19 69 ring eller skriv for et godt tilbud! Bedste pris, bedste show, bedste mandestripper – Alex the Great.

Mandestripperen Alex har en bred vifte af de bedste mande strip shows inklusiv den klassiske hviduniformerede skibskaptajn samt den populære politimand og brandmand, mm.
Mandestripperen Alex er i stand til at tilpasse sig ethvert arrangement.
Polter-aftener, fødselsdage, julefrokoster, pigeaftener, firmafester, logeaftener, stripundervisning, Ladies Night, topløs servering, dobbeltstrip, osv. Uanset om ønsket er et pænt, sobert og elegant show, eller en lidt mere pirrende, fræk striptease!

Du kan også booke Alex for professionelle events, som model eller statist, til modeshows, fotosessions, film, reklame shows og tv-shows produktioner.

Ideer til et godt underholdene show!

Nedenfor er nogle ideer til hvordan et stripshow med Alex the Great kan indgå i en polter-aften og gøre aftenen endnu sjovere.

Polter-aften med Morgenstrip: (Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige)
Bruden ligger og sover dejligt, klokken er omkring 8 og det gælder om at sove længe for i aften skal hun være sent oppe og drikke en – pludselig går døren op og en totalt hot stripper i form af Alex the Great danser ind.

Mande strip Alex siger go´ morgen -og polter-aftenen kan begynde.

Praktisk info

NB:

En så tidlig vækning, gør den lange dag, ekstra lang. Polteraften med fuld serveringspersonale: ( Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige).
Der er god stemning i restauranten, i er alle sammen ved at være lidt småfulde og maden smager rigtig godt – den er næsten spist og desserten venter i køkkenet.
I har godt lagt mærke til en lidt ny serveringsfyr, der fjumre lige rigeligt meget med fadene.
Pludselig begynder Alex at strippe, hvilket blot løfter stemningen til uendelige højder.

NB: Mandestrip til Polterabend

-Der skal være god plads
– Der skal være en musikanlæg og en til at sætte CD’en i gang.
– Spisestedet skal være orienteret og have godkendt eventen.
– Andre gæster kan blive yderst sure og harme, sørg for i er i et aflukket lokale. Polteraften med tema: (København , mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige)
Bruden er ansat som politibetjent og bruger dagligdagen på at være belastende overfor sin fede kaffedrikkende kollega og han er IKKE lækker.
Giv hende en politifyr der ER lækker.

NB: Mandestrip show

– Der skal være mulighed for omklædning
– God plads og et fedt anlæg. Book en mandestripper til en fyr! (Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige) Selvom Alex er en mand udbyder han også strip til andre mænd. Det kan være rigtig sjovt
at overraske den savlende fyr der forventer mega kasser, med en fyr i lak og læder, der gnubber sig op af ham? Ja det kan godt være han ikke synes det er helt så fantastisk, men det er hylende grinagtigt at se hans ansigtsudtryk når Lak Alex kommer frem. Alex har faktisk haft stor succes med denne lidt homo-agtige strip og har fået rigtig god respons herpå. Alex udbyder næsten alt og kan klare mange opgaver, idet han ser strippen som et professionelt arbejde, og opgaven som en udfordring.

NB:

– Der skal være masser af plads, et godt anlæg og et sted at klæde om.
– Prisen er den samme, som hvis det havde været mandestrip for en pige.
– Vær opmærksom på at mange fyre bliver både sure og rejser sig for at gå.

Stripundervisning i hele Danmark: (Mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige og København) Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud!!!

Stripundervisning:

Stripundervisning er den perfekte underholdning til en polterabend, Julefrokost eller fødselsdag.
Alle bliver involveret og det er hylende morsomt.

Du får besøg af en professionel mandestripper, der lever af at strippe til hverdag.
Han tilbringer en god time sammen med jer alle sammen og der bliver øvet og undervist i   “Strippens Kunst”.

Alle kan være med og der tages hensyn til både superatleterne og dem, der måske ikke har prøvet det så meget før.

Hvis der er tale om en aften med en speciel person i fokus, kan vi med fordel bruge lidt ekstra tid herpå og f.eks. afslutte undervisningen med at den uheldige, viser hvordan man lige klarer sådan et stripshow der. Der er tale om undervisning, og ikke strip. dvs. stripperen viser ikke noget og “eleverne” skal bestemt ikke tage noget tøj af.

Praktisk info ‘stripundervisning’:

 • Alle kan være med, underviseren tager hensyn til gruppens sammensætning.
 • I skal bruge en stor stue, skal i være mange (mere end 10), så lej f.eks. et fælleshus.
 • Ingen skal tage tøjet af.
 • Det er ikke porno og vulgært. Stripperen tager heller ikke noget tøj af.
 • Fyre kan godt booke en underviser. Husk det KUN er undervisning.
 • Hatte, sjove kostumer m.m. kan gøre det EKSTRA sjovt.
 • Leggins, strækbukser og høje hæle, gør det hele lidt sjovere og frækkere.
 • I må gerne filme og tage billeder.
 • Husk et godt musikanlæg på stedet.
 • Hav altid stole uden armlæn klar, en del af øvelserne foregår på en stol.

Ekstra:

Alex er ubesejret og regerende Dk mester i 2019.

Booker i en underviser af modsatte køn, kan i for ekstra betaling se et rigtigt stripshow efter undervisningen.

“Pas på når I skal bestille en mande stripper: desværre er det nogle amatører, som kalder sig professionelle mandestrippere, men det er de ikke”!!

Hvis du skal have en uforglemmelig fest, så book mandestripperen Alex The Great.

Det vigtigste er at give pigerne aftenens mest positive oplevelse, og det gør du ved at booke Alex the Great.

Stripper Alex er 8-dobbelt danmarksmester i mandestrip.

Du kan vælge om stripper Alex skal være fræk, elegant eller begge dele på samme tid. Du bestemmer! Alex the Great kan det hele!

Book bedste mandestripper, book elegant show i hele Danmark

Til et godt partyevent hører et godt stripshow.

Alex the Great er garanten for et godt mande strip show! mandestrip Sjælland, Kbh, Fyn, mandestrip Lolland, mandestrip Jylland.

Bestil Mande strip København ! Mande strip show på Sjælland! Mande strip show Fyn, mandestrip Lolland, mandestrip Jylland.

Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige Ring til mig eller skriv for at indhente et godt tilbud!!! 24/7 Tilbud med Alex!

Booking? Spørgsmål? Ring til Alex!
81191969