Mandestrip Alex The Great

Mandestrip

Book Mandestrip København og Sjælland ! Bedste pris Mande strip København!

Priser på Mandestrip

– Kære kunde, mere info finder du under priserne.

København

Bookning af Alex The Great til mandestrip i København
FRA 1200Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Sjælland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Sjælland
FRA 1500Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Lolland

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Lolland
FRA 1800Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!

Jylland

Bookning af Alex The Great til mandestrip i Jylland
FRA 2000Dkk
 • Mandestripshow af 20 minutter - Gratis Body tequila!
 • Alex er en vaskeægte fuldblodshingst fra det varme Italian.
 • Alex Flerdobbelt Danmarksmester i mandestrip!
 • Oplev mandestrip i verdensklasse!
Mandestripper Danmark, mande stripper Danmark, mandestrip Danmark, Stripper mænd, Stripper mand

-Priser på Mandestrip

Jeg er en professionel mandestripper som udelukkende leverer professionelle mandestrip shows med en professionalisme som i praktisk betyder at kunne aflæse situationer i omgivelserne, hvor jeg optræder, for at levere den bedst mulige performance, som dermed medfører at kundens ønsker samt grænser altid er i højsædet under mine shows.

 • Priser: Prisoversigt vedrørende mandestripperen Alex der har været Dansk Mester 8 gange til og med 2024!
 • Mandestrip show til Privat fest i København: “1.500 dk i alt” ,- (fredag, lørdag og sondag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).
 • Mandestrip show til Privat fest i København: “1.400 dk i alt”,- (fra mandag til torsdag, priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).
 • Mande strip København for max 8 piger: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mande strip København for max 5 – 3 piger: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mandestrip show til Privat fest på Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Information: Jeg optræder ikke for attenårige piger, når de bliver kaldt af venner; Jeg kan kun gøre det, hvis forældrene er informeret. Jeg er ikke en dreng, men en mand, så jeg er ærlig omkring en reservation for en attenårig pige.
Mandestripper Danmark, mande stripper Danmark, mandestrip Danmark, Stripper mænd, Stripper mand

Mandestripper København eller mandestrippere eller Mande Strippere?

Book Alex the Great !

Ud over det er mine shows de længste inden for genren, med en varighed på minimum ca. 20 minutter. Sammenlignet med alle de andre tilgængelige mandestripshows, som normalt kun varer ca. 7 minutter, er mine væsentligt længere.

Jeg tilbyder desuden den laveste pris samt den højeste kvalitet af showet. Jeg har officielt vundet den danske mesterskab i mandestrip flere gange og blev nr. 2 i Europa. Sammenligningen af fordelene er således let at gennemskue.

Du er velkommen til at se mine priser på min hjemmeside og kontakte mig direkte via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage en booking.

OBS! Ved at booke direkte hos “Alex” via telefon eller e-mail kan du spare penge, da honoraret ikke går til et bureau, og du behøver ikke at betale på forhånd!”

 

 • Mandestrip show: for erhvervskunder, diskoteker, caféer, restauranter, byfester, kræmmermarkeder i København, på Sjælland, Fyn, Lolland, Jylland og Sverige: ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Mandestrip show og ild show: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Topløs servering: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige) ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Dobbelt strip show: (København, Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland, Falster og Sverige)
  Alex the Great med pigestripperen Miss Jordin eller mandestripper eller Italians Chippendales. Ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Polter-aftener, fødselsdage, firmafester, julefrokoster mm. fødselsdags mænd og kvinder der skal holde fødselsdag sammen, firmafester med både mænd og kvinder mm: Book mandestripperen Alex og pigestripperen Jordin i København, mandestrip Sjælland, Fyn, Lolland og i Jylland. Ring eller skriv for at få et godt tilbud!
 • Hvad med en morgenbollefyr der medbringer friskbagt morgenbrød til kaffen? Ring eller skriv for at få et godt tilbud!
Når det kommer til mandestrip i Danmark, så er der et navn, som bliver ved med at gå igen – Alex The Great! Italienske Alex har med sin kreativitet, sin mageløse fysik og intensitet taget publikum og kritikerne med storm med det ene formidable show efter det andet! Han er landets ubestridte mester – den bedste på sit område – og har nu vundet det officielle danmarksmesterskab i mandestrip intet mindre end OTTE gange! Otte gange er han kåret til den bedste af de bedste, og det er derfor, du skal booke Alex The Great til dit arrangement. Du og dine veninder er garanteret et show fra øverste hylde, fra i åbner døren og lader Alex indtage scenen, lader jer forføre af hans smukke ydre, mens tøjet falder fra hans muskuløse krop, og helt hen til showets finale, hvor I tilbydes en omgang med bodytequilas! Alex The Great ligger klar med sin krop, der som skåret i granit – ligger klar med salt til jeres tunger og lime til at skærpe jeres sanser og så er det ellers bare at gå ombord! Det lyder frækt….men det er det!
 
 

Er du klar til en enestående oplevelse i selskab med landets bedste mandestripper! 

Det kan ærligt talt være vildt svært at finde en mandestripper, som kan levere lige det, som du og dine veninder søger! Men med Alex The Great – en smuk, sexet og muskuløs italiensk fuldblodshingst – så er I altså sikret underholdning fra øverste hylde. Alex er nemlig den eneste mandestripper i Danmark, som har vundet det officielle danmarksmesterskab i mandestrip OTTE gange – senest i 2021 – og det er der en grund til!
 

Når du har fundet Alex The Great, så kan du roligt stoppe din søgen – du har nemlig fundet lige det, du har brug for! 

Landet flyder over med decideret dårlige og uprofessionelle “mandestrippere” på de danske scener i de her dage! Disse såkaldte “strippere” kommer kun til dit selskab for de “hurtige” penge og efterlader du og dine gæster med en usædvanligt dårlig smag i munden og en følelse af ubehag. Og har man først har oplevet dårlig mandestrip, ja, så kan det altså være en noget nær traumatisk oplevelse og yderst svært at komme sig over! For hvem gider dog bruge sine surt tjente penge på en fyr, som mangler indlevelse og passion, og som ikke magter at levere et kreativt show i verdensklasse? Det er der nemlig lige præcis INGEN, som gider, og det er lige præcis derfor, du skal booke Alex The Great – ottedobbelt vinder af de officielle danmarksmesterskaber i mandestrip! Alex er et italiensk muskelbundt, der kan beskrives som en blanding mellem The Rock og Vin Diesel – bare lige en tand mere sexet og varmblodet! Men ikke nok med, at han er satans sexet, han er også passioneret og elsker at strippe! Derfor får du og dine veninder uden sammenligning landets bedste professionelle mandestripper og det bedste show, når du booker ham til dit arrangement.
 
 

Med Alex The Great bag pisk… Øhhh roret, er du sikret ophidsende, nyskabende og prisvindende mandestrip-shows! 

Italienske Alex har som Cæsar indtaget, optrådt og stået model i store dele af Europa! Her han blandt andet har optrådt på de allerstørste erotikmesse-scener, som Europa har at byde på, og det er den erfaring og dele fra de shows, som du får til dit arrangement, når du åbner din for op for Alex The Great. Du får altså en mandestripper, der er internationalt anerkendt og som har optrådt i blandt andet Hamborg, Amsterdam, Utrecht, Lyon, Milano, Paris og Barcelona!

Kontakt Alex DIREKTE på:  Tlf. (+45) 81 19 19 69 ring eller skriv for et godt tilbud! Bedste pris, bedste show, bedste mandestripper – Alex the Great.

Mandestripperen Alex har en bred vifte af de bedste mande strip shows inklusiv den klassiske hviduniformerede skibskaptajn samt den populære politimand og brandmand, mm.
Mandestripperen Alex er i stand til at tilpasse sig ethvert arrangement.
Polter-aftener, fødselsdage, julefrokoster, pigeaftener, firmafester, logeaftener, stripundervisning, Ladies Night, topløs servering, dobbeltstrip, osv. Uanset om ønsket er et pænt, sobert og elegant show, eller en lidt mere pirrende, fræk striptease!

Du kan også booke Alex for professionelle events, som model eller statist, til modeshows, fotosessions, film, reklame shows og tv-shows produktioner.

Nedenfor er nogle ideer til hvordan et stripshow med Alex the Great kan indgå i en polter-aften og gøre aftenen endnu sjovere.

Polter-aften med Morgenstrip: (Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige)
Bruden ligger og sover dejligt, klokken er omkring 8 og det gælder om at sove længe for i aften skal hun være sent oppe og drikke en – pludselig går døren op og en totalt hot stripper i form af Alex the Great danser ind.

Mande strip Alex siger go´ morgen -og polter-aftenen kan begynde.

En så tidlig vækning, gør den lange dag, ekstra lang. Polteraften med fuld serveringspersonale: ( Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige).
Der er god stemning i restauranten, i er alle sammen ved at være lidt småfulde og maden smager rigtig godt – den er næsten spist og desserten venter i køkkenet.
I har godt lagt mærke til en lidt ny serveringsfyr, der fjumre lige rigeligt meget med fadene.
Pludselig begynder Alex at strippe, hvilket blot løfter stemningen til uendelige højder.

-Der skal være god plads
– Der skal være en musikanlæg og en til at sætte CD’en i gang.
– Spisestedet skal være orienteret og have godkendt eventen.
– Andre gæster kan blive yderst sure og harme, sørg for i er i et aflukket lokale. Polteraften med tema: (København , mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige)
Bruden er ansat som politibetjent og bruger dagligdagen på at være belastende overfor sin fede kaffedrikkende kollega og han er IKKE lækker.
Giv hende en politifyr der ER lækker.

– Der skal være mulighed for omklædning
– God plads og et fedt anlæg. Book en mandestripper til en fyr! (Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige) Selvom Alex er en mand udbyder han også strip til andre mænd. Det kan være rigtig sjovt
at overraske den savlende fyr der forventer mega kasser, med en fyr i lak og læder, der gnubber sig op af ham? Ja det kan godt være han ikke synes det er helt så fantastisk, men det er hylende grinagtigt at se hans ansigtsudtryk når Lak Alex kommer frem. Alex har faktisk haft stor succes med denne lidt homo-agtige strip og har fået rigtig god respons herpå. Alex udbyder næsten alt og kan klare mange opgaver, idet han ser strippen som et professionelt arbejde, og opgaven som en udfordring.

– Der skal være masser af plads, et godt anlæg og et sted at klæde om.
– Prisen er den samme, som hvis det havde været mandestrip for en pige.
– Vær opmærksom på at mange fyre bliver både sure og rejser sig for at gå.

Stripundervisning i hele Danmark: (Mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige og København) Ring eller skriv for at indhente et godt tilbud!!!

Stripundervisning:

Stripundervisning er den perfekte underholdning til en polterabend, Julefrokost eller fødselsdag.
Alle bliver involveret og det er hylende morsomt.

Du får besøg af en professionel mandestripper, der lever af at strippe til hverdag.
Han tilbringer en god time sammen med jer alle sammen og der bliver øvet og undervist i   “Strippens Kunst”.

Alle kan være med og der tages hensyn til både superatleterne og dem, der måske ikke har prøvet det så meget før.

Hvis der er tale om en aften med en speciel person i fokus, kan vi med fordel bruge lidt ekstra tid herpå og f.eks. afslutte undervisningen med at den uheldige, viser hvordan man lige klarer sådan et stripshow der. Der er tale om undervisning, og ikke strip. dvs. stripperen viser ikke noget og “eleverne” skal bestemt ikke tage noget tøj af.

Praktisk info ‘stripundervisning’:

 • Alle kan være med, underviseren tager hensyn til gruppens sammensætning.
 • I skal bruge en stor stue, skal i være mange (mere end 10), så lej f.eks. et fælleshus.
 • Ingen skal tage tøjet af.
 • Det er ikke porno og vulgært. Stripperen tager heller ikke noget tøj af.
 • Fyre kan godt booke en underviser. Husk det KUN er undervisning.
 • Hatte, sjove kostumer m.m. kan gøre det EKSTRA sjovt.
 • Leggins, strækbukser og høje hæle, gør det hele lidt sjovere og frækkere.
 • I må gerne filme og tage billeder.
 • Husk et godt musikanlæg på stedet.
 • Hav altid stole uden armlæn klar, en del af øvelserne foregår på en stol.

Ekstra:

Alex er ubesejret og regerende Dk mester i 2022.

Booker i en underviser af modsatte køn, kan i for ekstra betaling se et rigtigt stripshow efter undervisningen.

“Pas på når I skal bestille en mande stripper: desværre er det nogle amatører, som kalder sig professionelle mandestrippere, men det er de ikke”!!

Hvis du skal have en uforglemmelig fest, så book mandestripperen Alex The Great.

Det vigtigste er at give pigerne aftenens mest positive oplevelse, og det gør du ved at booke Alex the Great.

Stripper Alex er 8-dobbelt danmarksmester i mandestrip.

Du kan vælge om stripper Alex skal være fræk, elegant eller begge dele på samme tid. Du bestemmer! Alex the Great kan det hele!

Book bedste mandestripper, book elegant show i hele Danmark

Til et godt partyevent hører et godt stripshow.

Alex the Great er garanten for et godt mande strip show! mandestrip Sjælland, Kbh, Fyn, mandestrip Lolland, mandestrip Jylland.

Bestil Mande strip København ! Mande strip show på Sjælland! Mande strip show Fyn, mandestrip Lolland, mandestrip Jylland.

Mande strip København, mandestrip Sjælland, Fyn, mandestrip Jylland, mandestrip Lolland, Falster og Sverige Ring til mig eller skriv for at indhente et godt tilbud!!! 24/7 Tilbud med Alex!

Mandestrip Alex Male Strippers har været i nattelivet i over ti år og forstår sine kunders behov. og hvordan man gør det til den største specielle begivenhed og desværre en fantastisk oplevelse. Lad vores Mandestrip alex mandlige strippere forbedre din fest. Mandestripper alex mandlige strippere kan bookes i grupper eller alene. Ansæt en eller flere af en af branchens hotteste mandlige strippere og fantastiske mandlige eksotiske dansere. der kan gøre din bachelorette, fødselsdag, skilsmisse fest, firmaarrangement eller bare en sjov nat hjemme spektakulær!

Mandestrip

Book en mandestripper til den næste polterabend, fødselsdag eller tøseaften, og få festen op til helt nye højder!

Der er garanti for skrig, grin og uforglemmelige øjeblikke når du booker en mandestripper til jeres næste pige-komsammen. Vores mandestrippere er spændt op til lir, klar til at underholde, forføre og charmere sig ind i jeres hjerter. Mandestrip er ofte med en del mere humor i deres show, sammenlignet med pigestrip. Det handler om at få jer til at grine højt, at give den heldige på ”den varme stol” røde kinder, og selvfølgelig også få jer til at savle efter et styks lækker mandekrop. Our mandestrippere har styr på deres trin –I får frække moves, og I vil elskenår de svinger udvalgte tøser rundt i luften og ned på gulvet i udfordrende sexstillinger. Hungrer I efter t-shirts der bliver revet i stykker, og afslører olie-indsmurte og veltrænede overkroppe?

Frækkebevægelser med underlivet og kække smil? Alt sammen til sexede rytmer fra den høje musik? Så skal du og veninderne booke en mandestripper

Mænd i uniform

Findes der noget mere sexet end en mand i uniform? Hvilken en er din og venindernes ynglings? Hvad enten I drømmer om en brandmand, politi, hvid officer, doktor eller en soldat, så har de sexede mandestrippere uniformen der indfrier jeres fantasi. Book en mandestripper og vælg uniform/ kostume i bookingformularen.

Body tequila på en veltrænet overkrop

Skal en af veninderne have en ekstra god behandling, kan I købe body tequilas fra de fleste mandestrippere.

En body tequila er den frække udgave af et tequilashot.

Her smøres salt på brystet af manden.

Efter salten slikkes af, drikkes et shot tequila, og tilslut bides i en citronskive.

I skal selv sørge for salt, citron og tequila –Mandestripperen lægger herefter gerne overkrop til.

Mandestrip

Handler det om mandestrip Jylland og en oversigt over alle mandestrippere som kører i Jylland – og herunder regionerne Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland og Fyn, så er det let at leje en mandestripper Jylland. I oversigten herover har du hurtigt overblik over de mandestrippere, som kører i Jylland og på Fyn.
Vælg den mandestripper du finder mest potent – eller sødest – og book ham direkte på hans profil.
Vil du hellere ringe til os, er du også velkommen til det – vores bookere sidder klar ved telefonen.

Vælg den mandlige stripper, du finder mest potent, sødeste – og book ham direkte på hjemmesiden.
du hellere vil ringe til os, er du også velkommen til at prøve at gøre det – vores mandlige strippere er klar via telefonen. Hvis det er en oversigt over jyllands mænds striptease og alle mænds strippere, der opererer i Jylland (inklusive Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland og Fyn), er det let at ansætte strippere til mænd i Jylland. I ovenstående oversigt kan du hurtigt lære om Mande-strippere, der opererer i Jylland og Fyn.

Mandestripper Alex

Vores smukke veludstyrede og muskuløse hunke bookes ofte til bachelorette-fester, fødselsdage, svenske fester, julefrokost, firmafester, pigeraftener, Ladies Night og meget mere.
Ud over Aalborg, Århus, Esbjerg og Odense kommer vores jyllandske strippere også til Herning, Holstebro, Randers, Horsens, Viborg, Vejle, Kolding, Aabenraa og alle andre byer i Jylland, der har behov for mandlige strippere.

Hvis det er en ‘regnbuefarvet damenat’, så er der også en herrestribe til København, Århus og Odense, også som Fyn, Sjælland, Lolland / Falster og Jylland.

du kun vil se vores mænds strippere ud – og se om bøferne er som de burde være, så er du også meget velkommen til at prøve at gøre det.

Reservationen gennemføres online eller via telefon. Naviger ved at vælge et kvarter for at opfordre til en oversigt over, hvilke mandlige strippere der kører hvor.

Vi ved bare, at du vil elske det, du ser. De fleste af vores strippere rejser rundt i Danmark. Hvis stripperen til dine drømme ikke er i din by, sender vi dig en anden, der bare er din type!

Stripperen Alex

Om Alex The Great – 8-dobbelt Danmarksmester med italienske rødder!
– Alex The Great er professionel mandestripper, som udelukkende leverer ekslusive, professionelle shows, som ingen andre kan det her i landet! Et godt show er ikke bare evnen til at holde rytmen, svinge hofterne og tage tøjet af… Det er evnen til at læse sit publikum, finde ud af hvor grænserne går og give et show, der er skræddersyet til det enkelte publikum. Rent praktisk får du også meget mere mandestrip for pengene, så at sige, i og med at Alex The Great leverer nogle af de længste shows, hvoraf de fleste er min. 20 minutter, så der er plads til indlevelse, kreativitet og til at varme publikum ordentligt op. Med Alex The Great er du desuden garanteret en veldokumenteret omgang mandestrip – Alex er nemlig 8-dobbelt vinder af Danmarksmesterskaberne i mandestrip, hvoraf den seneste titel faldt i 2021!

Så hold dig ikke tilbage og lad Alex The Great forbedre din fest og giv dig selv og dine gæster noget helt og aldeles ekstraordinært! Gør noget nyt og spændende for din veninde eller ven og book Alex The Great til fødselsdagen, polterabenden, firmaarrangementet eller helt uden anledning, men simpelthen fordi I kan! Book Alex nu!

Oplev mandestrip i/på København, Sjælland, Fyn….ja, i hele Danmark! Alex The Great optræder i hele landet!

Priser på en ekslusiv omgang mandestrip med Alex The Great – Danmarks bedste mandestripper!
Mandestripshow med Alex The Great til privatfesten i København – fredag er eller lørdag – 1.500 DKK. (priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).

Mandestripshow med Alex The Great til privatfesten i København – søndag til torsdag – 1400 DKK. (priserne er inkl. kørsel + en gratis body tequila + postkort til alle pigerne).

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Sjælland – priser fra 1500 DKK

Bookning af Alex The Great til mandestrip på Lolland – priser fra 1800 DKK

Bookning af Alex The Great til mandestrip i Jylland – priser fra 2000 DKK

Ring eller skriv nu og få et godt tilbud! Og husk på, at der ikke er en fantasi eller oplevelse, som Alex The Great ikke vil hjælpe dig og dine gæster med! Book Nu!

KONTAKT

Du kan kontakte Alex The Great direkte på tlf.: (+45) 81 19 19 69 eller via e-mail, hvor I efterfølgenden sammen finder ud aften aftale, der passer dine behov!

Værd at vide, når du booker en mandestripper til dit arrangement:
Der skal være mulighed for omklædning
Der skal helst være godt med plads
Alex The Great er bedøvende ligeglad med, hvor han skal strippe for dig og dine gæster, MEN der skal være adgang til en musikanlæg – gerne et godt et, så festen kan skydes i gang med et brag!
Hvis der skal strippes på en offentlig lokation, så er det jeres job at sørge for at orientere og få godkendt eventet.
Hvis der skal strippes på en lokation med personer, der ikke er en del af selskabet, så tag højde for, at det kan vække harme hos visse individer – så for jer selv en tjeneste og skaf et aflukket areal eller lokale til seancen
Husk på, at strip kan være svært for nogle at tolerere og lad dem eventuelt vide på forhånd, at der er blevet hyret en stripper i forbindelse med jeres arrangement.
Man kan sagten booke Alex The Great til at strippe for mænd også som komisk indslag – det kan være virkelig sjovt!

Stripundervisning:

Hvis I vil have noget udover det sædvanlige, men også noget som I kan dele med hinanden og have det sjovt såvel som frækt med, så er det måske en omgang med stripundervisning, som I skal hyre Alex The Great til at stå for, i forbindelse med den kommende polterabend, julefrokost eller noget helt tredje! Alle involveres, det er frækt og hylende morsomt. Og bare rolig I er i rigtig gode, kyndige hænder. I får nemlig undervisning af landets bedste, professionelle mandestripper, der lever af at strippe og med mange års erfaring at dele ud af. Rent praktisk tilbringer Alex The Great minimum en time sammen med jer, hvor der undervises, øves og evalueres i strippens kunst. Alle kan være med, og der tages selvfølgelig hensyn til både fysik, alder og smidighed såvel som personlige grænser.

Hvis der er tale om en aften med en speciel person i fokus, så kan vi med fordel bruge lidt ekstra tid på han eller hende og f.eks. afslutte undervisningen med, at den “uheldige” viser sine nylærte egenskaber og lader resten se, hvordan man klarer sådan et stripshow der.

OBS! Da der her er tale om undervisning og altså IKKE decideret strip, så er det vigtigt at holde sig for øje, at underviseren som udgangspunkt ikke viser noget hud og samtidigt, så skal kursisterne bestemt heller ikke tage noget tøj af!

Lidt praktisk i forhold til stripundervisning med Alex The Great:
Alle kan være med – Alex tager nøje hensyn til gruppens sammensætning.
I skal som minimum bruge en stor stue, og skal I være mange (mere end 10), så lej gerne et større lokale med god plads!
Ingen kommer til at tage tøjet af! OG det gælder som udgangspunkt også underviseren.
Husk på, at undervisningen handler om dans og forførelse, og det er ikke porno eller vulgært.
Mænd kan også sagtens booke en omgang med stripundervisning.
Hatte, sjove kostumer m.m. kan gøre det EKSTRA sjovt, mens leggins, strækbukser og høje hæle, gør det hele mere praktisk og en smule frækt.
Man må gerne filme og tage billeder.
Husk et godt musikanlæg på stedet.
Hav altid gruppens antal i stole (uden armlæn) klar – en del af øvelserne involvere nemlig stole.

Hvad venter du på – book Alex The Great nu! Få en oplevelse af de helt store…og frække!

Book landets bedste mandestripper lige nu giv dine veninder og venner en aften fyldt med sjov og ballade, fræk forførelse, hjerter der smelter og kåde skrig efter mere! Book Alex The Great – den nu 8-dobbelte Danmarksmester i mandestrip – til dit næste event! Der skal selvfølgelig også være plads til det sjove, og Alex The Great leverer et show, som både er frækt, forførende, intimt og sidst men ikke mindst – humoristisk. I skal hygge jer, have det sjovt, grine som aldrig før, alt imens jeres udkårende ven eller veninde modtager kærlig behandling af Alex The Great, som lader sin muskuløse krop gnide sig opad ham/hende, mens tøjet kommer af og kinderne bliver rødere og rødere! Det bliver frækt! Det bliver hot! Det bliver sjovt!

Mande strip presse om Alexthegreat, Mande Strip tilbud København, på Sjælland, lolland

Body tequila på en veltrænet overkrop! Det skal I da ha’ – ja, I ska’!

Når I booker Alex The Great til at forkæle jer iført uniform eller andet kostume, så er det vigtigt med noget lækkert til den helt store finale, når Alex har smidt tøjet – OG hvad kunne dog være bedre end en omgang med bodytequilas! Alex er klar med sin voluminøse brystkasse, salt til jeres tunger, citron til at skærpe jeres sanser og i hånden har han en flaske med den bedste tequila! Så er der serveret!

Contact

Book de bedste stripshows med den bedste Mande stripper Alex The Great der er Dansk Mester.