Mandestrip Alex The Great

Format

Bedste mandestripper

Bedste mandestripper – Alex blev uddannet revisor – Jesper Olsen (bedste mandestripper artikel) English version best male stripper.

Nu er han Danmarks bedste mandestripper !

11 hurtige til mandestripperen (som strippede til min kones polterabend)

Hvorfor blev du bedste mandestripper?

“Jeg kan godt lide friheden til ikke at have nogen chef i mit liv eller et sæt 8-17 rutine.

Jeg er uddannet revisor, men da jeg så nogle strimmel shows på tv, tænkte jeg, at jeg også kunne gøre det.

Så gjorde jeg nogle amatør shows og kunne se, at jeg kunne finde ud af.

Siden da har jeg gradvist forbedret mine evner. ”

Hvad er det værste på arbejde?

“Når dit arbejde skal være en funktion for en fest, vil folk altid se et godt ansigt og et godt show.

På de dårlige dage må du tage en maske, og det kan skade, fordi jeg bare er et menneske. ”

Hvad er det sjoveste job, du nogensinde har haft?

“Når jeg var reserveret af et stort advokatfirma, hvem bad mig om at lave et overraskelsesprogram for en kvinde.
De satte et møde op, og jeg skulle se ind og klage over min utrolige kone.
Jeg havde en ghettoblaster med, og jeg skulle sige til advokaten, at jeg havde bevis på utroskab ved en optagelse. ”

“Jeg sad i min kjole og snakkede, og så begyndte jeg ghettoblasteren. Musikken startede og jeg vendte op og hun spurgte, hvad jeg gjorde. Så gik jeg op og begyndte at danse, og hun var vildt chokeret. Så åbnede de dørene og væltet og klappet. Jeg lavede et stille og sjovt show. Jeg skulle være forsigtig – hun var advokat! ”

“Mine shows varierer meget afhængigt af kunderne.

Nogle mennesker spørger mig om at være vild og andre til at være mere forsigtige.

Jeg lavede engang for nogle 80-90 årige kvinder til en fødselsdagsfest hvor jeg holdt mine bukser lidt dansende og ser efter deres hjerter. ”

Kan du huske en polterabend her i sommer, hvor du skal lave et show med ‘Harry Potter’ temaet?

“Ohhh … ja ja! Hvordan i helvede ved du det?”

Det var min kone.

“Hahaha! Okay, tillykke med det! Det var en rigtig sjov fest, din kone var lidt genert, men også meget høflig og sød. Jeg håber, at hun var tilfreds! Ja, jeg kan også huske, fordi det er den eneste gang jeg er blevet spurgt at gøre noget med ‘Harry Potter’. ”

“Der er nogle sjove ting, jeg bliver bedt om engang, men jeg siger ikke noget, fordi det er for mærkeligt.”

Hvornår siger du nej?

“Nogle mennesker beder mig om at snige sig ind som en overraskelse om morgenen, mens pigen er alene hjemme, men du kan ikke bare hoppe på den måde folk kan blive bange.

Nogle forespørgsler er så mærkelige, at jeg tror, ​​jeg er faktisk meget mere normalt, end jeg troede. ”

Hvordan holder du i form?

“Jeg går til fitnesscentret fem gange om ugen, hvor jeg træner med vægte i 40 minutter.

Spiser normalt.

Er ikke vegetar eller veganer, men spiser ikke meget kød, bare kylling.

Jeg ryger og gør ikke i drikke, men i sammenligning med billederne på min hjemmeside har jeg også øvet lidt ekstra før jeg fotograferer.

Det ser jeg ikke altid ud, ellers bliver jeg sindssyg! ”

Er det ikke mærkeligt at stå der nøgt, mens mange kvinder stirrer på dig?

“Godt spørgsmål. Nu er det ikke, at jeg er plettet nøgen. Men når du ved, at du yder en tjeneste, der gør folk lykkelige, kan du have en god samvittighed og være afslappet i mellemtiden.

For mig er det bare et job og en joke, og så føles det ikke mærkeligt. Jeg er nøgen, hvad som helst. ”

Har du haft nogen negative oplevelser i forbindelse med dit job?

“Nogle gange oplever du en jaloux drengevenner, fyrene kan være meget dobbelt moralske.

De kan ikke lide at deres piger får et stripshow, men de kan måske finde ud af at de selv skal bestille en striberdame. Det er ofte bedre, når elskere er ikke der, så pigerne kan frigives. ”

Får du mange tilbud fra kunder?

“Jeg er meget professionel, så jeg er ikke op til den slags ting.” Bedste mandestripper det er også det….

Kan kvinder finde ud af at holde fingrene for sig selv?

“Nej, men hvis kvinderne får lidt sjov og rører ved mit bryst eller min røv, er det en del af jobbet. Nogle piger er meget vildt, men andre er meget flotte. Du kan ikke være mænd stripper, hvis du ikke vil lade pigerne rører dig, men selvfølgelig går grænsen mellem benene, men det er sjældent for pigerne at gøre det. Hvis jeg holder det rent, professionelt og respektfuldt, gør pigerne det samme. ”

Har du nogensinde været ved at rejse under et show?

“Haha. Nej, aldrig aldrig. Tro på mig. Jeg er for fokuseret på at danse og være sød og charmerende. Det er ikke noget som helst, min opførsel åbner slet ikke, så det kan gå ind disse retninger. En erektion ville meget gerne invitere, så det er meget vigtigt og basalt. Det synes derfor, at gamle kunder kalder og booker mig igen og igen. ”

Bedste mandestripper Alex the Great kan bookes på hans hjemmeside mandestripalex.dk. Jeg skulle sige farvel til min kone og sige, at han laver et glimrende ‘Harry Potter’ show.

artikel fra Format – bedste mandestripper

————————————————————————————————————

15 december 2018 – English Translation her :

Alex became an accountant .

Now he is Denmark’s best male stripper
By Jesper Olsen

11 quick to the man stripper (who stripped of my wife’s polterabend).
01/13/2018

Can women keep the needles for themselves? And does he ever get up during a strip show?

I have released Denmark’s best men’s tricks, the Italian-born Alex the Great.

Why did you become men’s strip ?

“I like the freedom of not having any boss in my life or a set 8-17 routine.

I’m a trained auditor, but when I saw some strip shows on television, I thought that I could do that too.

Then I did some amateur shows and could see that I could figure out.

Since then, I’ve improved my skills gradually. ” and be the best male stripper.

What’s the worst at work?

“When your work is to be a feature for a party, people will always see a happy face and a good show.

On the bad days you have to take a mask and it can hurt, because I’m just a human being. ”

What’s the funniest job you’ve ever had?

“Once I was booked by a large law firm, who asked me to make a surprise show for a woman.
They set up a meeting, and I should look in and complain about my unfaithful wife.
I had a ghettoblaster with, and I should say to the lawyer that I had the proof of infidelity on an admission. ”

“I sat in my suit and talked crap, and then I started the ghettoblaster. The music started and I turned up and she asked what I was doing. Then I got up and started dancing and she was wildly shocked. Then they opened the doors and overturned and clapped. I made a quiet and fun show. I should be careful – she was a lawyer! ”

“My shows vary greatly depending on the customers. Some people ask me to be wild and others to be more careful. I once made a show for some 80-90 year old women for a birthday party where I kept my pants dancing a bit and looking after their hearts. ”

Can you remember a polterabend here this summer, where you should make a show with the ‘Harry Potter’ theme?

“Ohhh … yes, yes! How the hell do you know about that? ”

It was my wife.

“Hahaha! Okay, congratulations! It was a really fun party. Your wife was a little shy but also very polite and sweet. I hope she was satisfied! Yes, I can also remember, because it’s the only time I’ve been asked to do something with ‘Harry Potter’. ”

“There are some fun things I’m asked for sometime, but I do not say anything because it’s too strange.”

When do you say no?

“Some people ask me to sneak in like a surprise in the morning while the girl is alone at home. But you can not just jump in that way people can get scared. Some queries are so strange that I think I’m actually much more normal than I thought. ”

How do you keep fit?

“I go to the fitness center five times a week, where I exercise with weights for 40 minutes. I usually eat. I’m not vegetarian or vegan, but do not eat quite a lot of meat, just chicken. I smoke and do not drink. But in comparison to the pictures on my website, I have also practiced a little extra before photographing. I do not always look like that, otherwise I will be insane! ”

Is not it strange to stand there naked while a lot of women staring at you?

“Good question. Now, it’s not that I’m spotty naked. But when you know that you are providing a service that makes people happy, you can have a good conscience and be relaxed in the meantime. To me it’s just a job and a joke, and so it does not feel strange. I’m naked, whatever. ”

Have you had any negative experiences associated with your job?

“Sometimes you experience a jealous boy friends. The lighthouses can be very double-moral. They do not like that their girls gets a strip show, but they might find that they are going to book a stripper lady himself. It’s often better when the lovers are not there so the girls can be released. ”

Do you get many offers from customers?

“I’m very professional, so I’m not up to that kind of thing.” Best male stripper is also that

Can women find out to keep their fingers for themselves?

“No, but if the women get a little kidding and touch my chest or my ass, that’s part of the job.

Some girls are very wild, but others are very classy.

You can not be the best male stripper if you do not want to let the girls touch you.

But of course the boundary between the legs goes but it is rare for the girls to do that. Being the best male stripper is also that.

If I keep it clean, professional and respectful, the girls usually do the same. ” and i keep the status of best male stripper.

Have you ever been raising during a best male stripper show?

“Haha. No, never, never. Trust me. I’m too focused on dancing and being sweet and charming. That kind of thing does not cross my mind at all. My behavior does not open at all, so it can go in those directions. An erection would so much invite, so it is very important and basalt. I think that’s why old customers call and book me over and over again. ”

Best male stripper Alex the Great can be booked on his website mandestripalex.dk.

I should say goodbye to my wife and say he is doing an excellent ‘Harry Potter’ show. Bets male stripper not for a case.

artikel fra Format –  bedste mandestripper

Book Bedste mandestripper direkte – ring til Alex tlf 81191969

 

AlexTheGreat stripper

Danmarksmester 2019. Italiensk mandestrip i verdensklasse! Du kan booke mandestripperen Alex i København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland. Book Stripperen Alex The Great direkte på : tlf. 81 19 19 69 eller email. Mandestripper Bedste pris i Danmark, 20 minutter mande strip show, gratis body tequila, mande stripper pris fra kr1200 dk.