Mandestrip Alex The Great

Format – Danmarks bedste mandestripper

Bedste mandestripper best male stripper

Bedste mandestripper – Alex blev uddannet revisor – Jesper Olsen (bedste mandestripper artikel) best male stripper –

Nu er han Danmarks bedste mandestripper!

11 hurtige til mandestripperen (som strippede til min kones polterabend)

Kan kvinderne holde nallerne for sig selv? Og får han nogensinde rejsning under et stripshow? Jeg har udfrittet Danmarks bedste mandestripper, den italienskfødte Alex the Great.

Hvorfor blev du bedste mandestripper?

“Jeg kan godt lide friheden til ikke at have nogen chef i mit liv eller et sæt 8-17 rutine. Jeg er uddannet revisor, men da jeg så nogle strimmel shows på tv, tænkte jeg, at jeg også kunne gøre det. Så gjorde jeg nogle amatør shows og kunne se, at jeg kunne finde ud af. Siden da har jeg gradvist forbedret mine evner.”

Hvad er det værste ved arbejdet?

“Når dit arbejde skal være en funktion for en fest, vil folk altid se et godt ansigt og et godt show. På de dårlige dage må du tage en maske, og det kan skade, fordi jeg bare er et menneske.”

Bedste mandestripper Hvad er det sjoveste job, du nogensinde har haft?

“Når jeg var reserveret af et stort advokatfirma, der bad mig om at lave et overraskelsesprogram for en kvinde. De satte et møde op, og jeg skulle se ind og klage over min utrolige kone. Jeg havde en ghettoblaster med, og jeg skulle sige til advokaten, at jeg havde bevis på utroskab ved en optagelse.”

“Jeg sad i min kjole og snakkede, og så begyndte jeg ghettoblasteren. Musikken startede, og jeg vendte op, og hun spurgte, hvad jeg lavede. Så gik jeg op og begyndte at danse, og hun var vildt chokeret. Så åbnede de dørene og væltede og klappede. Jeg lavede et stille og sjovt show. Jeg skulle være forsigtig – hun var advokat!”

“Mine shows varierer meget afhængigt af kunderne. Nogle mennesker spørger mig om at være vild, og andre ønsker, at jeg skal være mere forsigtig. Jeg lavede engang for nogle 80-90-årige kvinder til en fødselsdagsfest, hvor jeg holdt mine bukser lidt dansende og kiggede efter deres hjerter.”

Bedste mandestripper – Kan du huske en polterabend her i sommer, hvor du skulle lave et show med ‘Harry Potter’ temaet?

“Ohhh … ja ja! Hvordan i helvede ved du det?”

Det var min kone.

“Hahaha! Okay, tillykke med det! Det var en rigtig sjov fest, din kone var lidt genert, men også meget høflig og sød.

Jeg håber, at hun var tilfreds! Ja, jeg kan også huske det, fordi det er den eneste gang, jeg er blevet spurgt om at gøre noget med ‘Harry Potter’.”

“Der er nogle sjove ting, jeg bliver bedt om engang, men jeg siger ikke noget, fordi det er for mærkeligt.”

Hvornår siger du nej?

“Nogle mennesker beder mig om at snige mig ind som en overraskelse om morgenen, mens pigen er alene hjemme, men du kan ikke bare hoppe på den måde, folk kan blive bange. Nogle forespørgsler er så mærkelige, at jeg tror, jeg er faktisk meget mere normal, end jeg troede.”

Hvordan holder du dig i form?

“Jeg går til fitnesscenter fem gange om ugen, hvor jeg træner med vægte i 40 minutter. Spiser normalt. Er ikke vegetar eller veganer, men spiser ikke meget kød, kun kylling. Jeg ryger ikke og drikker ikke, men i forhold til billederne på min hjemmeside har jeg også øvet lidt ekstra, før jeg fotograferes. Jeg ser ikke altid ud som på billederne, ellers bliver jeg sindssyg!”

Er det ikke mærkeligt at stå nøgen, mens mange kvinder stirrer på dig?

“Godt spørgsmål. Nu er det ikke, at jeg er helt nøgen. Men når du ved, at du yder en tjeneste, der gør folk glade, kan du have en god samvittighed og være afslappet imens. For mig er det bare et job og en joke, så det føles ikke mærkeligt. Jeg er nøgen, det er bare en del af jobbet.”

Har du haft nogen negative oplevelser i forbindelse med dit job?

“Nogle gange oplever du jaloux kærester. Fyre kan være meget dobbeltmoralske. De bryder sig ikke om, at deres piger får et stripshow, men de kunne selv finde på at bestille en stripteasedanserinde. Det er ofte bedre, når kæresten ikke er til stede, så pigerne kan slappe af.”

Bedste mandestripper – Får du mange tilbud fra kunder?

“Jeg er meget professionel, så jeg er ikke interesseret i den slags ting.” Bedste mandestripper, det er også det….

Bedste mandestripper – Kan kvinder holde fingrene for sig selv?

“Nej, men hvis kvinderne får lidt sjov og rører ved mit bryst eller min numse, er det en del af jobbet. Nogle piger er meget vilde, mens andre er mere tilbageholdende. Man kan ikke være den bedste mandestripper, hvis man ikke vil lade pigerne røre ved en, men selvfølgelig er der grænser, især når det kommer til intime områder. Men det sker sjældent, at pigerne går så langt. Hvis jeg holder det rent, professionelt og respektfuldt, gør pigerne som regel det samme.”

Bedste mandestripper – Har du nogensinde været ved at få rejsning under et show?

“Haha. Nej, aldrig, aldrig. Tro mig. Jeg er alt for fokuseret på at danse og være charmerende. Sådan noget strejfer slet ikke mine tanker. En rejsning ville kun skabe problemer, så det er virkelig vigtigt at være fokuseret og grundig. Det er nok derfor, mine gamle kunder ringer og booker mig igen og igen.”

Bedste mandestripper Alex the Great kan bookes på hans hjemmeside mandestripalex.dk. Jeg vil ønske min kone farvel og sige, at han leverer et fantastisk ‘Harry Potter’-show.

Artikel fra Format – bedste mandestripper

English Translation:

Best Male Stripper – Alex, Former Accountant – Jesper Olsen (Best Male Stripper Article)

Now he is Denmark’s best male stripper!

11 Quick Questions for the Male Stripper (who performed at my wife’s bachelorette party)

Can women keep their hands to themselves? And does he ever get an erection during a strip show? I interviewed Denmark’s best male stripper, the Italian-born Alex the Great.

Why did you become the best male stripper?

“I like the freedom of not having a boss in my life or a 9-5 routine. I’m a trained accountant, but when I saw some strip shows on TV, I thought I could do that too. So, I did some amateur shows and saw that I could figure it out. Since then, I have gradually improved my skills.”

What is the worst part of the job?

“When your job is to be the entertainment for a party, people always want to see a happy face and a good show. On bad days, you have to put on a mask, and it can be tough because I’m just a human.”

What is the funniest job you’ve ever had?

“Once, I was booked by a large law firm, who asked me to create a surprise program for a woman. They arranged a meeting, and I was supposed to come in and complain about my incredible wife. I had a boombox with me, and I was supposed to tell the lawyer that I had proof of infidelity on tape.”

“I sat in my suit and spoke nonsense, and then I started the boombox. The music started, and I stood up, and she asked what I was doing. Then I started dancing, and she was wildly shocked. Then they opened the doors, and people cheered. I did a quiet and funny show. I had to be careful – she was a lawyer!”

“My shows vary a lot depending on the customers. Some people ask me to be wild, and others want me to be more careful. I once performed for some 80-90-year-old women at a birthday party where I kept my pants dancing a bit and looked after their hearts.”

**Can you remember a bachelorette party this summer where you had to do a show with a ‘Harry Potter’ theme?**

Ohhh… yes, yes! How the hell do you know about that?

It was my wife.

“Hahaha! Okay, congratulations on that! It was a really fun party. Your wife was a bit shy but also very polite and sweet. I hope she was satisfied! Yes, I can also remember it because it’s the only time I’ve been asked to do something with ‘Harry Potter’.”

“There are some funny things I get asked sometimes, but I don’t say anything because it’s too strange.”

When do you say no?

“Some people ask me to sneak in as a surprise in the morning while the girl is home alone, but you can’t just jump in that way; people can get scared. Some requests are so strange that I think I’m actually much more normal than I thought.”

How do you stay in shape?

“I go to the gym five times a week, where I train with weights for 40 minutes. I eat normally. I’m not a vegetarian or vegan, but I don’t eat much meat, only chicken. I don’t smoke, and I don’t drink, but compared to the pictures on my website, I also practice a bit extra before being photographed. I don’t always look like in the pictures; otherwise, I’d go crazy!”

Isn’t it strange to stand naked while many women stare at you?

“Good question. Well, it’s not like I’m completely naked. But when you know that you’re providing a service that makes people happy, you can have a clear conscience and be relaxed in the meantime. For me, it’s just a job and a joke, so it doesn’t feel strange. I’m naked; it’s just part of the job.”

Have you had any negative experiences related to your job?

“Sometimes, you encounter jealous boyfriends. Guys can be very hypocritical. They don’t like their girls getting a strip show, but they might end up ordering a female stripper themselves. It’s often better when the lovers aren’t present, so the girls can relax.”

Do you get many offers from customers?

“I’m very professional, so I’m not into that kind of thing. Best male stripper, that’s what it is.”

Can women keep their hands to themselves?

“No, but if women have some fun and touch my chest or my bum, it’s part of the job. Some girls are very wild, while others are more reserved. You can’t be the best male stripper if you won’t let the girls touch you, but of course, there are boundaries, especially when it comes to intimate areas. But it rarely happens that the girls go that far. If I keep it clean, professional, and respectful, the girls usually do the same.”

Have you ever been close to getting an erection during a show- bedste-mandestripper?

“Haha. No, never, never. Trust me.

I’m too focused on dancing and being charming. That kind of thing never crosses my mind. An erection would only cause problems, so it’s really important to stay focused and thorough. That’s probably why my old customers call and book me again and again.”

Best male stripper Alex the Great can be booked on his website mandestripalex.dk. I’ll bid my wife farewell and say that he delivers a fantastic ‘Harry Potter’ show.

Article from Format – Best Male Stripper