Mandestrip Alex The Great

Strip ideer og personlig blog

Mandestrip polterabend ideer, morgenbolle fyr, Topløs servering, o.s.v.

Dette er min personlige blog, bloggen til mandestripperen Alex the great

Her skriver jeg små og sjove artikler. Du er velkommen til at læse og forstå lidt mere om en mandestrippers verden. Her finder du information om mit show og om hvordan du skal vælge en mandlig stripper.

Jeg arbejder ikke for noget eventbureau, og det er også forklaret i min blog, men jeg kan gerne gøre en lille påmindelse om min grund. Mit show er 20 minutter og jeg giver en pris fra 1200 dk op. Når du ringer til mig direkte, behøver du ikke betale noget til et bureau.

Når du bestiller mig direkte, behøver du ikke at betale noget gebyr på forhånd, som du gør med de fleste bureauer.

Hvis du vil have mig til at gøre noget sjovt i showet, vil jeg gøre det til den samme pris, der er på min hjemmeside, og jeg vil ikke opkræve noget ekstra som alle andre eventbureauer.

Mandestripper København
Mandestripper Danmark, mande stripper Danmark, mandestrip Danmark, Stripper mænd, Stripper mand

At jeg ikke arbejder for et bureau er mit valg

Jeg kan være venligere for folk, der giver den bedste støtte og hjælp i tilfælde af en ændring af aftaltt tid, jeg kan levere et langt show, og jeg kan give en gratis bodytequila uden du betaler ekstra.

Når du ringer til mig, vil jeg være helt ærlig for at give dig den tid, du har betalt for.Jeg har været mester i Danmark i mange år og mit største mål når jeg går på arbejde er at gøre folk glade. Pris

Jeg er professionel og det bedste for mig er at se dig glad under og efter showet. At give dig god et godt minde, det er det, jeg vil være der for. Du kan bestille mig i hele Danmark: København, Sjælland, Lolland, Fyn, Jylland. Du kan bestille mig til fødselsdagen for din kone eller din veninde.

Mandestripper København eller mandestrippere eller Mande Strippere?

Book Alex the Great !

Du kan bestille mig til polterabend, med et blødt show eller hvis du ønsker det også vildt. Book mig til din jule frokost eller stripundervisning eller dobbelt show med en pige. Du kan vælge mellem mange kostumer og en masse forskellige situationer. Polterabend, Topløs servering, måske som morgenbolle fyr eller noget helt andet som du ønsker.

Blog